När går Bag om den britiske overklasse?

Gamla visningar

Wednesday (19/8)
DR2
18:15-19:15

Bag om den britiske overklasse

De britiske kendte og kongelige har fundet vej til spalterne i Tatler Magazine siden 1709. Bladet følger stadig den britiske overklasse, men de rige og kendte briter følger også bladet, da det er blevet en måde, de kan promovere sig selv på - og journalisterne er i dag med til at opretholde de regler og normer, som de mennesker, de skriver om, lever efter. Ksenia Solovieva er redaktør på den russiske udgave af Tatler Magazine. Hun skal sørge for at videregive de britiske traditioner til den nye russiske elite, som Tatler Russia selv er med til at skabe.
Tuesday (18/8)
DR2
18:15-19:15

Bag om den britiske overklasse

De britiske kendte og kongelige har fundet vej til spalterne i Tatler Magazine siden 1709. Bladet følger stadig den britiske overklasse, men de rige og kendte briter følger også bladet, da det er blevet en måde, de kan promovere sig selv på - og journalisterne er i dag med til at opretholde de regler og normer, som de mennesker, de skriver om, lever efter. Tatler Magazine har en sektion dedikeret til de unge i den britiske overklasse, fordi det er dem, der skal gøre den lille, men loyale skare af læsere endnu større.
Monday (17/8)
DR2
18:15-19:15

Bag om den britiske overklasse

De britiske kendte og kongelige har fundet vej til spalterne i Tatler Magazine siden 1709. Bladet følger stadig den britiske overklasse, men de rige og kendte briter følger også bladet, da det er blevet en måde, de kan promovere sig selv på - og journalisterne er i dag med til at opretholde de regler og normer, som de mennesker, de skriver om, lever efter. Mathew Bell er nyansat på Tatler Magazine, men hans første store opgave bliver ikke let.