När går Johan Falk?

Gamla visningar

Friday (25/9)
Sjuan
22:00-00:00

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GSI, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.Del 6 av 6. Säsongsavslutning. När en åklagare utsätts för ett sprängattentat anklagar medierna polisen för att inte kunna kontrollera den organiserade brottsligheten. GSI-gruppen får till uppgift att ta till alla medel för att få fast de skyldiga.
Friday (18/9)
Sjuan
22:00-00:00

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GSI, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.Del 5 av 6. På Göteborgs gator blir det allt vanligare med unga prostituerade från Östeuropa. GSI-gruppen får i uppgift att ta reda på vilka som ligger bakom. Johan rekryterar Hanna som kommer från Polen och jobbar i baren på Tysklandsfärjan. Hon ska infiltrera de ansvariga i organisationen.
Friday (11/9)
Sjuan
22:00-00:00

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GSI, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.Del 4 av 6. När ett våldsamt krogkrig bryter ut i Göteborg tar Johan Falk kontakt med Leo Gaut, ägaren till en av de krogar som utsatts för hot, för att få mer information. Det blir starten på flera uppgörelser och hämndaktioner där både Johan och Leo ställs inför svåra beslut där även deras familjer drabbas.
Friday (4/9)
Sjuan
22:00-00:00

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GSI, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.Del 3 av 6. Johan Falk och hans kollegor inser strax innan de ska göra ett tillslag mot en drogaffär att en rysk maffialedare är den som ligger bakom knarkhandeln. Infiltratören Frank Wagner får i uppdrag att ta kontakt med maffian, något som innebär stora risker.
Friday (28/8)
Sjuan
22:00-00:00

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GSI, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.Del 2 av 6. Johan Falk och hans kollegor ska tillsammans med norsk underrättelsepolis sätta dit ett av Göteborgs kriminella gäng. Deras plan är att köpa loss vapen från gänget för att på så sätt få bort dem från gatan men när en okänd part dyker upp förändras allt.
Friday (21/8)
Sjuan
22:00-00:30

Johan Falk

Svenskt kriminaldrama från 2009. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år. Han har fått jobb på GSI, Gruppen för särskilda insatser. Deras uppgift är att bekämpa den organiserade brottsligheten i staden.Del 1 av 6. Reprisstart. Polisen Johan Falk återvänder till Göteborg efter att ha jobbat utomlands några år för att arbeta på GSI. När de påbörjar en operation för att identifiera en grupp värdetransportrånare inser Johan att hans kollegor använder sig av oerhört avancerade metoder.