När går Ett anrikt flygbolag från insidan?

Gamla visningar

Sunday (6/9)
TV4 Fakta
17:50-19:00

Ett anrikt flygbolag från insidan

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien går bakom kulisserna på British Airways, ett av Storbritanniens mest kända varumärken. Flygbolaget har fått sig en stor törn under lågkonjunkturen och på grund av alla lågprisflyg. Nu vill man uppmuntra passagerare att betala mer för att resa i lyx. Dessutom ses nya anställda i arbetsträning.Del 3 av 3. Sista delen.
Sunday (30/8)
TV4 Fakta
18:00-19:00

Ett anrikt flygbolag från insidan

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien går bakom kulisserna på British Airways, ett av Storbritanniens mest kända varumärken. Flygbolaget har fått sig en stor törn under lågkonjunkturen och på grund av alla lågprisflyg. Nu vill man uppmuntra passagerare att betala mer för att resa i lyx. Dessutom ses nya anställda i arbetsträning.Del 2 av 3.
Sunday (23/8)
TV4 Fakta
18:00-19:25

Ett anrikt flygbolag från insidan

Brittisk dokumentärserie från 2014. Serien går bakom kulisserna på British Airways, ett av Storbritanniens mest kända varumärken. Flygbolaget har fått sig en stor törn under lågkonjunkturen och på grund av alla lågprisflyg. Nu vill man uppmuntra passagerare att betala mer för att resa i lyx. Dessutom ses nya anställda i arbetsträning.Del 1 av 3. Seriestart.