Var visas Taggart: Liget under gulvet?

Gamla visningar

Monday (31/8)
DR1
15:55-16:50

Taggart: Liget under gulvet

David Balfours ni måneder gamle nevø er blevet kidnappet. Gerningsmanden er tilsyneladende ude efter den erstatning, som Balfour har fået udbetalt efter at have siddet i fængsel for et mord, han ikke har begået. Det var Taggart, der sendte Balfour bag tremmer, og efter to forgæves forsøg på at fange kidnapperen føler han sig personlig ansvarlig for barnets liv. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Dr. Stephens: Robbert Robertson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.
Monday (31/8)
DR1
15:05-15:55

Taggart: Liget under gulvet

Efter 8½ år i fængsel er David Balfour blevet løsladt. Efter alt at dømme var han offer for et justitsmord. Sagen nager Jim Taggart, for det var ham, der tvang en tilståelse ud af Balfour, der var mistænkt for at have slået sin kone ihjel. Nu er Balfours lille nevø bliver kidnappet, og det varsler nye problemer for den stædige Taggart, der insisterer på at lede efterforskningen. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.
Friday (28/8)
DR1
15:55-16:50

Taggart: Liget under gulvet

For ti år siden forsvandt den 22-årige Margaret Balfour sporløst. Nu er hendes lig blevet fundet under gulvet i et saneringsmodent hus. Et fund, der varsler problemer for Jim Taggart, for han var sagens efterforskningsleder og tvang en tilståelse ud af kvindens mand, David Balfour. Nu tyder meget på, at Balfour er uskyldig. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Dr. Stephens: Robbert Robertson. Instruktion: Laurence Moody.