Vilken kanal visar SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker?

Gamla visningar

Monday (12/8)
SVT2
00:35-01:05

SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker

Tre gäster med en fot i politiken och en i böckernas värld har alla, på olika sätt, valt att skildra livet som politiker i bokform. Thomas Bodström, fd socialdemokratisk justitieminister och riksdagsman, är nu advokat och författare. Han har skrivit en rad kriminalromaner, med politiska inslag, och också "Inifrån" - med underrubriken makten, myglet, politiken. Nationalekonomen Anne-Marie Pålsson satt i riksdagen för moderaterna fram till 2010. Mest minns vi kanske henne som kvinnan bakom den så kallade pigdebatten. Hennes bok "Knapptryckarkompaniet" handlar om livet som folkvald. Anita Kratz är politisk journalist med lång erfarenhet. I en av sina böcker porträtterar hon Fredrik Reinfeldt. Från 8/8 i SVT2. Visas i SVT Play.
Sunday (11/8)
SVT World
23:15-23:45

SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker

Tre gäster med en fot i politiken och en i böckernas värld har alla, på olika sätt, valt att skildra livet som politiker i bokform. Thomas Bodström, fd socialdemokratisk justitieminister och riksdagsman, är nu advokat och författare. Han har skrivit en rad kriminalromaner, med politiska inslag, och också "Inifrån" - med underrubriken makten, myglet, politiken. Nationalekonomen Anne-Marie Pålsson satt i riksdagen för moderaterna fram till 2010. Mest minns vi kanske henne som kvinnan bakom den så kallade pigdebatten. Hennes bok "Knapptryckarkompaniet" handlar om livet som folkvald. Anita Kratz är politisk journalist med lång erfarenhet. I en av sina böcker porträtterar hon Fredrik Reinfeldt. Från tidigare samma dag.
Sunday (11/8)
SVT World
16:20-16:50

SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker

Tre gäster med en fot i politiken och en i böckernas värld har alla, på olika sätt, valt att skildra livet som politiker i bokform. Thomas Bodström, fd socialdemokratisk justitieminister och riksdagsman, är nu advokat och författare. Han har skrivit en rad kriminalromaner, med politiska inslag, och också "Inifrån" - med underrubriken makten, myglet, politiken. Nationalekonomen Anne-Marie Pålsson satt i riksdagen för moderaterna fram till 2010. Mest minns vi kanske henne som kvinnan bakom den så kallade pigdebatten. Hennes bok "Knapptryckarkompaniet" handlar om livet som folkvald. Anita Kratz är politisk journalist med lång erfarenhet. I en av sina böcker porträtterar hon Fredrik Reinfeldt. Även kl 23.15 CET.
Saturday (10/8)
SVT2
09:30-10:00

SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker

Tre gäster med en fot i politiken och en i böckernas värld har alla, på olika sätt, valt att skildra livet som politiker i bokform. Thomas Bodström, fd socialdemokratisk justitieminister och riksdagsman, är nu advokat och författare. Han har skrivit en rad kriminalromaner, med politiska inslag, och också "Inifrån" - med underrubriken makten, myglet, politiken. Nationalekonomen Anne-Marie Pålsson satt i riksdagen för moderaterna fram till 2010. Mest minns vi kanske henne som kvinnan bakom den så kallade pigdebatten. Hennes bok "Knapptryckarkompaniet" handlar om livet som folkvald. Anita Kratz är politisk journalist med lång erfarenhet. I en av sina böcker porträtterar hon Fredrik Reinfeldt. Från 8/8 i SVT2. Även i SVT2 11/8. Visas i SVT Play.
Saturday (10/8)
SVT World
06:00-06:30

SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker

Tre gäster med en fot i politiken och en i böckernas värld har alla, på olika sätt, valt att skildra livet som politiker i bokform. Thomas Bodström, fd socialdemokratisk justitieminister och riksdagsman, är nu advokat och författare. Han har skrivit en rad kriminalromaner, med politiska inslag, och också "Inifrån" - med underrubriken makten, myglet, politiken. Nationalekonomen Anne-Marie Pålsson satt i riksdagen för moderaterna fram till 2010. Mest minns vi kanske henne som kvinnan bakom den så kallade pigdebatten. Hennes bok "Knapptryckarkompaniet" handlar om livet som folkvald. Anita Kratz är politisk journalist med lång erfarenhet. I en av sina böcker porträtterar hon Fredrik Reinfeldt.
Thursday (8/8)
SVT2
14:30-15:00

SVT Forum: Böcker i politiken - och politik i böcker

Tre gäster med en fot i politiken och en i böckernas värld har alla, på olika sätt, valt att skildra livet som politiker i bokform. Thomas Bodström, fd socialdemokratisk justitieminister och riksdagsman, är nu advokat och författare. Han har skrivit en rad kriminalromaner, med politiska inslag, och också "Inifrån" - med underrubriken makten, myglet, politiken. Nationalekonomen Anne-Marie Pålsson satt i riksdagen för moderaterna fram till 2010. Mest minns vi kanske henne som kvinnan bakom den så kallade pigdebatten. Hennes bok "Knapptryckarkompaniet" handlar om livet som folkvald. Anita Kratz är politisk journalist med lång erfarenhet. I en av sina böcker porträtterar hon Fredrik Reinfeldt. Även i SVT2 10/8 och SVT2 11/8. Visas i SVT Play.