Var visas Taggart: Død uden vanære?

Gamla visningar

Wednesday (2/9)
DR1
16:00-16:50

Taggart: Død uden vanære

Alle ofrene viser sig at have været reservister indkaldt under Golfkrigen, men det er svært at se en forbindelse mellem dem og de to stridende taxaselskaber. Eller er det to forskellige sager? Taggart, Reid og Jardine begynder at ane en sammenhæng, men er det tidsnok til at forhindre endnu et mord? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Alan Macmillan.
Wednesday (2/9)
DR1
15:10-16:00

Taggart: Død uden vanære

Mordet på anklageren Michelle Duncan har midlertidigt sat en stopper for retssagen mod O'Donnell, men vidner bliver stadig intimideret. Efter flere mord kommer Reid og Jardine på sporet af en forbindelse mellem ofrene, der ikke har noget med taxakrigen at gøre. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Alan Macmillan.
Tuesday (1/9)
DR1
16:00-16:50

Taggart: Død uden vanære

En taxakrig raser i Glasgow mellem de to tidligere kompagnoner O'Donnell og Strachen, og politiet har fuldt op at gøre med at beskytte vidner i retssagen mod O'Donnell. Samtidig ser en nyankommen, australsk barpianist til Taggarts store misfornøjelse ud til at drive en kile ind mellem Alison Taggart og hendes kæreste Matt, som Taggart i øvrigt heller ikke kan døje. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Jacie Reid: Blythe Duff. Instruktion: Alan Macmillan.