När går Ødelagt af krig?

Gamla visningar

Monday (14/9)
DR2
22:00-22:30

Ødelagt af krig

DR2 har i løbet af et år fulgt en række danske veteraner, der alle er ødelagt af krig. De drog i krig som begejstrede unge mænd - klar til at kæmpe for fædrelandet - men vendte hjem med voldsomme ar på sjælen. Magnus er veteran fra krigen i Afghanistan, og under sine to udsendelser levede han under et konstant pres, som har givet ham post-traumatisk stress. Derfor har han meldt sig til et eksperimenterende forløb hos den kontroversielle psykoterapeut Carl Mar Møller, hvor han forsøger at vende tilbage til sit gamle liv, blandt andet ved selv at hjælpe andre veteraner i samme situation.
Monday (7/9)
DR2
21:30-22:00

Ødelagt af krig

DR2 har i løbet af et år fulgt en række danske veteraner, der alle er ødelagt af krig. De drog i krig som begejstrede unge mænd - klar til at kæmpe for fædrelandet - men vendte hjem med voldsomme ar på sjælen. Per er veteran fra krigen i Afghanistan, og oplevede krigens rædsler på nærmeste hold. Han har forsøgt en række officielle tilbud om hjælp, men intet har kunnet fjerne hans traumer. Derfor har han meldt sig til et eksperimenterende forløb hos den kontroversielle psykoterapeut Carl Mar Møller, hvor han forsøger at vende tilbage til sit gamle liv.
Sunday (6/9)
DR2
21:00-21:30

Ødelagt af krig

DR2 har i løbet af et år fulgt en række danske veteraner, der alle er ødelagt af krig. De drog i krig som begejstrede unge mænd - klar til at kæmpe for fædrelandet - men vendte hjem med voldsomme ar på sjælen. Jesper og Jan er begge veteraner fra krigen på Balkan, og oplevede på nærmeste hold krigsforbrydelser mod civile kvinder og børn. Krigens traumer fylder stadig alt i de to mænds liv, og gør dem ude af stand til at få hverdagen til at hænge sammen. Vi følger deres kamp for at få samling på et liv, der er gået i stykker.