Vilken kanal visar Hairy Bikers - Asiens mathemligheter?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV12
13:05-14:30

Hairy Bikers - Asiens mathemligheter

Brittisk matlagningsserie från 2014. De brittiska tv-kockarna Dave Myers och Simon King, även kända som The hairy bikers, åker på en resa genom Asien för att utforska kontinentens mathemligheter. De besöker bland annat Kina, Thailand, Japan och Korea.Del 5 av 6. Dave och Si fortsätter att utforska det japanska kökets historiska rötter. Dave får lära sig hur man knådar deg på bästa sätt för att göra nudlar och sedan åker han och Si motorcykel för att se berget Fuji. De tillbringar natten på ett buddhistiskt tempel och får träffa en geisha.
Saturday (19/9)
TV12
13:05-14:30

Hairy Bikers - Asiens mathemligheter

Brittisk matlagningsserie från 2014. De brittiska tv-kockarna Dave Myers och Simon King, även kända som The hairy bikers, åker på en resa genom Asien för att utforska kontinentens mathemligheter. De besöker bland annat Kina, Thailand, Japan och Korea.Del 4 av 6. Dave och Si uppfyller en livslång dröm när de besöker Japan och får ta del av landets matkultur. De besöker Tokyos berömda fiskmarknad och får smaka den ultimata sushin. Dessutom får de även prova på sumobrottning.
Saturday (12/9)
TV12
13:10-14:30

Hairy Bikers - Asiens mathemligheter

Brittisk matlagningsserie från 2014. De brittiska tv-kockarna Dave Myers och Simon King, även kända som The hairy bikers, åker på en resa genom Asien för att utforska kontinentens mathemligheter. De besöker bland annat Kina, Thailand, Japan och Korea.Del 3 av 6. Dave och Simon åker både till södra Thailands stränder och bergen i norr där de upptäcker att landets multikulturella historia har skapat ett varierat kök. De möter en apa som plockar kokosnötter, åker ut på havet för att fiska under en monsun och lagar mat åt en folkstam som bor avlägset.
Saturday (5/9)
TV12
13:10-14:30

Hairy Bikers - Asiens mathemligheter

Brittisk matlagningsserie från 2014. De brittiska tv-kockarna Dave Myers och Simon King, även kända som The hairy bikers, åker på en resa genom Asien för att utforska kontinentens mathemligheter. De besöker bland annat Kina, Thailand, Japan och Korea.Del 2 av 6. Hairy Bikers anländer till Thailand, där folk säger att det är omöjligt att äta dåligt. De får upptäcka varför Bangkok kallas för gatukökens huvudstad och de får några lektioner i matlagning av lokalbefolkningen. De får även lära sig hur ris odlas.
Saturday (5/9)
TV12
12:00-13:10

Hairy Bikers - Asiens mathemligheter

Brittisk matlagningsserie från 2014. De brittiska tv-kockarna Dave Myers och Simon King, även kända som The hairy bikers, åker på en resa genom Asien för att utforska kontinentens mathemligheter. De besöker bland annat Kina, Thailand, Japan och Korea.Del 1 av 6. Säsongsstart. De brittiska tv-kockarna Dave Myers och Simon King, även kända som Hairy Bikers, åker till Hong Kong för att upptäcka mer om asiatisk matlagning. De får bland annat lära sig hemligheten bakom en god wok chi på en gatumarknad och delta i en traditionell kinesisk ceremoni.