När börjar Sockeraktivisten?

Gamla visningar

Monday (7/9)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Sockeraktivisten

Sugar blues. Filmaren Andrea Culková får diagnosen graviditetsdiabetes och måste undvika raffinerat socker. Men det finns socker i nästan allting. I dokumentären söker hon upp forskare, makthavare och aktivister i olika delar av världen för att förstå sockrets position och hur det påverkar hälsa och livskvalitet. UR. Från 4/9 i K.
Monday (7/9)
SVT World
10:00-10:55

Sockeraktivisten

Sugar blues. Filmaren Andrea Culková får diagnosen graviditetsdiabetes och måste undvika raffinerat socker. Men det finns socker i nästan allting. I dokumentären söker hon upp forskare, makthavare och aktivister i olika delar av världen för att förstå sockrets position och hur det påverkar hälsa och livskvalitet. UR.
Saturday (5/9)
Kunskapskanalen
17:30-18:20

Sockeraktivisten

Sugar blues. Filmaren Andrea Culková får diagnosen graviditetsdiabetes och måste undvika raffinerat socker. Men det finns socker i nästan allting. I dokumentären söker hon upp forskare, makthavare och aktivister i olika delar av världen för att förstå sockrets position och hur det påverkar hälsa och livskvalitet. UR. Från 4/9 i K. Även i K 7/9.
Friday (4/9)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Sockeraktivisten

Sugar blues. Filmaren Andrea Culková får diagnosen graviditetsdiabetes och måste undvika raffinerat socker. Men det finns socker i nästan allting. I dokumentären söker hon upp forskare, makthavare och aktivister i olika delar av världen för att förstå sockrets position och hur det påverkar hälsa och livskvalitet. UR. Även i K 5/9 och K 7/9.