När börjar Cyberbrott: Nätets nya kriminella?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
Kunskapskanalen
22:40-23:05

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. I det här avsnittet tittar programledaren Ben Hammersley närmare på The Pirate Bay och hur tre svenska killar förändrare musik- och filmbranschen för alltid. Förr sågs hackare som busiga tonåringar, i dag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Ben anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. Från 25/9 i K. Även i K 28/9. Textat sid. 199.
Friday (25/9)
Kunskapskanalen
20:00-20:30

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. I det här avsnittet tittar programledaren Ben Hammersley närmare på The Pirate Bay och hur tre svenska killar förändrare musik- och filmbranschen för alltid. Förr sågs hackare som busiga tonåringar, i dag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Ben anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. Även i K 26/9 och K 28/9. Textat sid. 199.
Monday (21/9)
Kunskapskanalen
12:30-13:00

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Vi tittar närmare på fenomenet Silk Road, internets hemliga svarta marknad där vad som helst sades vara till salu. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. Från 18/9 i K.
Sunday (20/9)
Kunskapskanalen
18:40-19:10

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Vi tittar närmare på fenomenet Silk Road, internets hemliga svarta marknad där vad som helst sades vara till salu. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. Från 18/9 i K. Även i K 21/9.
Saturday (19/9)
Kunskapskanalen
22:55-23:20

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Vi tittar närmare på fenomenet Silk Road, internets hemliga svarta marknad där vad som helst sades vara till salu. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. Från 18/9 i K. Även i K 20/9 och K 21/9.
Friday (18/9)
Kunskapskanalen
20:00-20:30

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Vi tittar närmare på fenomenet Silk Road, internets hemliga svarta marknad där vad som helst sades vara till salu. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. Även i K 19/9, K 20/9 och K 21/9.
Monday (14/9)
Kunskapskanalen
12:30-13:00

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. I det här avsnittet tittar Ben närmare på fallet Edward Snowden och vad hans avslöjande innebär för en vanlig privatperson. Från 11/9 i K.
Saturday (12/9)
Kunskapskanalen
17:05-17:35

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. I det här avsnittet tittar Ben närmare på fallet Edward Snowden och vad hans avslöjande innebär för en vanlig privatperson. Från 11/9 i K. Även i K 14/9.
Friday (11/9)
Kunskapskanalen
20:00-20:30

Cyberbrott: Nätets nya kriminella

Dokumentärserie från 2014. Förr sågs hackare som tonårsbus, idag har det utvecklats till en komplicerad värld av organiserad brottslighet och terrorism där det blir allt svårare att skydda sig. Programledare Ben Hammersley anser att informationssäkerhet är vår tids största utmaning och i den här serien tar han sig för att lära oss hur vi bäst skyddar oss på nätet. I det här avsnittet tittar Ben närmare på fallet Edward Snowden och vad hans avslöjande innebär för en vanlig privatperson. Även i K 12/9 och K 14/9.