Var visas Sex genom världshistorien?

Gamla visningar

Wednesday (23/9)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. Professor MacCullogh visar hur kristendomen och den västerländska kulturen växt allt mer isär under de senaste trehundra åren och hur en alltmer ifrågasatt kyrka lett till en större självständighet för kvinnor. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. Även i K 27/9 och K 28/9.
Monday (21/9)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. I det här avsnittet får vi lära oss om hur kyrkan under tid fått ett allt större inflytande på äktenskapet och hur den protestantiska reformationen startade en sexuell revolution. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. Från 16/9 i K.
Sunday (20/9)
Kunskapskanalen
17:50-18:40

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. I det här avsnittet får vi lära oss om hur kyrkan under tid fått ett allt större inflytande på äktenskapet och hur den protestantiska reformationen startade en sexuell revolution. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. Från 16/9 i K. Även i K 21/9.
Saturday (19/9)
Kunskapskanalen
15:00-15:50

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. I det här avsnittet får vi lära oss om hur kyrkan under tid fått ett allt större inflytande på äktenskapet och hur den protestantiska reformationen startade en sexuell revolution. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. Från 16/9 i K. Även i K 20/9 och K 21/9.
Wednesday (16/9)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. I det här avsnittet får vi lära oss om hur kyrkan under tid fått ett allt större inflytande på äktenskapet och hur den protestantiska reformationen startade en sexuell revolution. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. Även i K 19/9, K 20/9 och K 21/9.
Monday (14/9)
Kunskapskanalen
21:00-21:55

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. I det här avsnittet tar vi oss genom Europa för att se närmare på när kristendomen gjorde sitt intåg och hur det påverkade vår syn på sex när ord som synd introducerades. Från 9/9 i K.
Sunday (13/9)
Kunskapskanalen
18:20-19:10

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. I det här avsnittet tar vi oss genom Europa för att se närmare på när kristendomen gjorde sitt intåg och hur det påverkade vår syn på sex när ord som synd introducerades. Från 9/9 i K. Även i K 14/9.
Wednesday (9/9)
Kunskapskanalen
20:10-21:00

Sex genom världshistorien

Brittisk dokumentärserie från 2014. Historieprofessor Diarmaid MacCulloch ger sig ut för att titta närmare på människors förhållande till sex genom historien och vilken roll kyrkan har spelat i frågor som sex, äktenskap och kön. Från missionärernas spridning av kristendomen via Europas häxprocesser till 60-talets sexuella revolution. I det här avsnittet tar vi oss genom Europa för att se närmare på när kristendomen gjorde sitt intåg och hur det påverkade vår syn på sex när ord som synd introducerades. Även i K 13/9 och K 14/9.