Var visas Studio Plus?

Gamla visningar

Friday (25/9)
Kunskapskanalen
18:10-18:40

Studio Plus

Vad händer med ditt digitala arv då du dör? Panelen reder ut skillnaden mellan garanti och reklamationsrätt. Och Karin Adelsköld ger sig ut på stan för att kolla hur det egentligen står till med påtår på kaffet, kan man spara den till en annan dag? Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Från 24/9 i K. Även i K 30/9. Textat sid. 199.
Friday (25/9)
SVT World
11:00-11:30

Studio Plus

Vad händer med ditt digitala arv då du dör? Panelen reder ut skillnaden mellan garanti och reklamationsrätt. Och Karin Adelsköld ger sig ut på stan för att kolla hur det egentligen står till med påtår på kaffet, kan man spara den till en annan dag? Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Catch up. Textat sid. 199.
Thursday (24/9)
Kunskapskanalen
22:00-22:30

Studio Plus

Vad händer med ditt digitala arv då du dör? Panelen reder ut skillnaden mellan garanti och reklamationsrätt. Och Karin Adelsköld ger sig ut på stan för att kolla hur det egentligen står till med påtår på kaffet, kan man spara den till en annan dag? Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Även i K 25/9 och K 30/9. Textat sid. 199.
Wednesday (23/9)
Kunskapskanalen
19:40-20:10

Studio Plus

Panelen svarar på tittarnas frågor om vad man gör om man inte får en vara man beställt på nätet och hur man som konsument ska göra om kvittot bleknat då man behöver reklamera. Karin testar gränserna för hur man får bete sig som konsument och kollar med dold kamera hur mycket kan man provsmaka i affären innan nån säger stopp. Och så testas teknikprylar som gör städningen roligare. Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Från 17/9 i K. Textat sid. 199.
Saturday (19/9)
SVT World
11:45-12:15

Studio Plus

Panelen svarar på tittarnas frågor om vad man gör om man inte får en vara man beställt på nätet och hur man som konsument ska göra om kvittot bleknat då man behöver reklamera. Karin testar gränserna för hur man får bete sig som konsument och kollar med dold kamera hur mycket kan man provsmaka i affären innan nån säger stopp. Och så testas teknikprylar som gör städningen roligare. Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Från 18/9. Catch up. Textat sid. 199.
Saturday (19/9)
SVT World
01:30-02:00

Studio Plus

Panelen svarar på tittarnas frågor om vad man gör om man inte får en vara man beställt på nätet och hur man som konsument ska göra om kvittot bleknat då man behöver reklamera. Karin testar gränserna för hur man får bete sig som konsument och kollar med dold kamera hur mycket kan man provsmaka i affären innan nån säger stopp. Och så testas teknikprylar som gör städningen roligare. Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Även 19/9. Catch up. Textat sid. 199.
Friday (18/9)
Kunskapskanalen
17:55-18:25

Studio Plus

Panelen svarar på tittarnas frågor om vad man gör om man inte får en vara man beställt på nätet och hur man som konsument ska göra om kvittot bleknat då man behöver reklamera. Karin testar gränserna för hur man får bete sig som konsument och kollar med dold kamera hur mycket kan man provsmaka i affären innan nån säger stopp. Och så testas teknikprylar som gör städningen roligare. Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Från 17/9 i K. Även i K 23/9. Textat sid. 199.
Thursday (17/9)
Kunskapskanalen
22:00-22:30

Studio Plus

Panelen svarar på tittarnas frågor om vad man gör om man inte får en vara man beställt på nätet och hur man som konsument ska göra om kvittot bleknat då man behöver reklamera. Karin testar gränserna för hur man får bete sig som konsument och kollar med dold kamera hur mycket kan man provsmaka i affären innan nån säger stopp. Och så testas teknikprylar som gör städningen roligare. Karin Adelsköld svarar på tittarnas konsumentfrågor med hjälp av en kunnig panel som består av konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Även i K 18/9 och K 23/9. Textat sid. 199.
Wednesday (16/9)
Kunskapskanalen
19:40-20:10

Studio Plus

Karin Adelsköld och en kunnig panel svarar på tittarnas konsumentfrågor. Studiopanelen reder bland annat ut vad som egentligen är rimligt att lägga på en födelsedagspresent till ett barnkalas. Kan man reklamera nåt som smakar illa? Och så testar vi teknikprylar för den som vill ha ordning och reda. Medverkar gör konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Från 10/9 i K. Textat sid. 199.
Saturday (12/9)
SVT World
11:15-11:45

Studio Plus

Karin Adelsköld och en kunnig panel svarar på tittarnas konsumentfrågor. Studiopanelen reder bland annat ut vad som egentligen är rimligt att lägga på en födelsedagspresent till ett barnkalas. Kan man reklamera nåt som smakar illa? Och så testar vi teknikprylar för den som vill ha ordning och reda. Medverkar gör konsumentvägledaren Eddie Exelin, konsumentaktivisten Eliot Wieslander och professor Micael Dahlén från Handelshögskolan i Stockholm. Från 11/9. Catch up. Textat sid. 199.