Vilken kanal visar Grønne haver?

Gamla visningar

Friday (18/9)
DR1
04:20-04:45

Grønne haver

Det var den store passion for pelargonier der en gang førte Lotta Lundberg og Carolyn Carrcedo sammen. Begge er nemlig fantaster og de har nu tilsammen studeret og katalogiseret hundredvis af forskellige slags. Gröna rum møder dem hjemme hos Lotta i Örebro i Sverige, fuldt optagede med Lottas samling på 400 sorter... Nordvision fra Sverige.
Thursday (17/9)
DR1
04:35-05:00

Grønne haver

Et juvelskrin for haveentusiaster: Vi skal med dette svenske program rundt til tre historiske haver i Europa: Lige udenfor Rom ligger det italienske 1500-tals palads Villa d'Este, i Andalusien finder vi Alhambras have og i Potsdam ved Berlin besøges det gigantiske Sanssoucci. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (16/9)
DR1
04:30-05:00

Grønne haver

Jeg ved hvor der findes en have så skøn....Der ligger en have i den hallandske skov i Sverige, en have som plejes med stor ømhed og megen tålmodighed. Den hedder Vargaslätten og den har noget næsten mystisk over sig. I forsommeren blomstrer i Vargaslätten de skønneste rododendron og azaleaer. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (15/9)
DR1
04:30-04:55

Grønne haver

En pris til en særlig stjerne. I den lille svenske by Stenungsund findes en gruppe veritable haveentusiaster! De mødes regelmæssigt og gennemfører alle mulige - og næsten umulige - projekter. Dette svenske program er med, når gruppen deler den årlige pris ud til en stjerne, der lyser særligt klart! Nordvision fra Sverige.
Monday (14/9)
DR1
04:30-05:00

Grønne haver

Få tips til den fineste kompostering. I Nils Nybergs have trives både katte, høns, planter og naturligvis mennesker. Nils lever efter princippet om ikke at lade noget gå til spilde, hvis det på nogen måde kan bruges. I hans have står til dette formål bl.a. en gammel kommode - luk skufferne op og kig ned i den dejligste kompost! Nordvision fra Sverige.