Vilken kanal visar Ett barns första dag: Kina?

Gamla visningar

Sunday (20/9)
Kunskapskanalen
22:05-22:50

Ett barns första dag: Kina

Vilka är skillnaderna och hur välkomnar vår värld ett nyfött spädbarn? Det föds fem barn i sekunden, trehundra varje minut. Själva förlossningen har samma skeende, men vid första andetaget visas de globala skillnaderna. Journalisten Lieve Blancquaert reser jorden runt och är med på barns första dag. Shanghai, Kina. Från 16/9 i K.
Saturday (19/9)
Kunskapskanalen
18:35-19:20

Ett barns första dag: Kina

Vilka är skillnaderna och hur välkomnar vår värld ett nyfött spädbarn? Det föds fem barn i sekunden, trehundra varje minut. Själva förlossningen har samma skeende, men vid första andetaget visas de globala skillnaderna. Journalisten Lieve Blancquaert reser jorden runt och är med på barns första dag. Shanghai, Kina. Från 16/9 i K. Även i K 20/9.
Wednesday (16/9)
Kunskapskanalen
21:00-21:45

Ett barns första dag: Kina

Vilka är skillnaderna och hur välkomnar vår värld ett nyfött spädbarn? Det föds fem barn i sekunden, trehundra varje minut. Själva förlossningen har samma skeende, men vid första andetaget visas de globala skillnaderna. Journalisten Lieve Blancquaert reser jorden runt och är med på barns första dag. Shanghai, Kina. Även i K 19/9 och K 20/9.