När går Numbers?

Gamla visningar

Friday (4/9)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 15 av 16. Don och teamet undersöker två mäns dödsfall. De tillhörde en grupp vänner som blivit utnyttjade sexuellt av en lärare när de var små. Charlie och Amita får båda en fantastisk jobbmöjlighet som kan påverka deras bröllopsplaner.
Thursday (3/9)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 14 av 16. Don och hans team hamnar i strålkastarljuset när de undersöker hur juveler till ett värde av flera miljoner dollar stulits under en tv-sänd gala. Don följer också upp ett gammalt fall som plågat honom. Larry återvänder från sitt äventyr i öknen.
Wednesday (2/9)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 13 av 16. Don och hans team jagar en seriemördare vars offer är män som köpt sex av prostituerade. När Colby och Nikki undersöker en bilkrasch blir de själva inblandade i en olycka.
Tuesday (1/9)
TV4
01:45-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 12 av 16. Don och hans team söker efter försvunna vapen efter att ett av dem använts vid slumpartade dödskjutningar runt om i staden. Charlie och Amita är oense om bröllopsdatumet. Don omvärderar sin relation med Robin.
Friday (28/8)
TV4
01:55-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 11 av 16. Don och hans team undersöker flera stölder av skraplotter. Men när en av gärningsmännen dödas under ett rån och visar sig vara en tidigare lottvinnare, höjs oddsen.
Thursday (27/8)
TV4
01:55-02:50

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 10 av 16. När Don och hans team lyckas spränga en liga som legat bakom flera väpnade bilrån upptäcker de sedlar som kommer från den ökända och olösta D.B Cooper-kuppen. Teamet tar hjälp av agent Roger Bloom som arbetade med Cooper-fallet med hopp om att kunna lösa det.
Wednesday (26/8)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 9 av 16. När några rånare slår till mot en diamanthandel och tar gisslan får Don och hans team hjälp från oväntat håll.
Tuesday (25/8)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 8 av 16. När teamet försöker ta reda på vem som leder langningen av heroin inne på ett fängelse blir agenten Ian Edgerton mordmisstänkt efter att hans informatör hittats död. Misstankarna får Edgerton att i ren desperation ta en i Dons team som gisslan.
Friday (21/8)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 7 av 16. Teamets plan att jobba under täckmantel för att avslöja en cyberbrottsling går snett när en hacker som vill ta över den svarta marknaden på internet riskerar hela operationen. Samtidigt försätter sig hackern i en farlig situation som kan leda till mord.
Thursday (20/8)
TV4
01:50-02:45

Numbers

Amerikansk dokumentärserie från 2005. Charlie Eppes är ett matematiskt geni och han lever och andas siffror. Han arbetar som matematikprofessor och han tror att allt i världen kan förklaras med matematiska formler. Han bistår också FBI där hans bror Don arbetar med att lösa fall. Där använder Charlie sin matematiska förmåga för att rädda liv.Del 6 av 16. Don och hans team undersöker ett mystiskt dödsfall på en nedlagd flygbas. Konstiga, nästan paranormala, händelser har observerats strax innan kvinnan hittades men teamet tror att det hela har en mer verklig förklaring.