När går Law & order?

Gamla visningar

Friday (28/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 18 av 18. Säsongsavslutning. Victor Mason, delägaren i ett framgångsrikt företag, hittas död i en masugn. Lupo och Bernard upptäcker att han innan sin död gjorde en mystisk transaktion.
Thursday (27/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 17 av 18. Eric Greenwood hittas död inuti en bortslängd soffa. Lupo och Bernard förhör hans kollegor på en bilverkstad i Queens där kunder anklagat honom för fiffel.
Wednesday (26/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 16 av 18. När en jurist dödas blir Rubirosa ombedd att försvara den misstänkte, något hon tänker protestera mot.
Tuesday (25/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 15 av 18. En författares självmord visar sig i själva verket vara ett mord. Bland de misstänkta finns både en sekt och offrets man.
Friday (21/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 14 av 18. När Green skjuter ihjäl en spelare som kan ha kopplingar till ett pågående fall blir han själv föremål för utredning och hemligheter som han försökt bevara hotar att komma upp till ytan.
Thursday (20/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 13 av 18. En inspelad konversation leder till en utredning av en mördad konsthandlares familjeliv. Lupo och Green misstänker att den döde haft kopplingar till terrorister.
Wednesday (19/11)
Sjuan
02:05-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 12 av 18. Polisen stänger ner en verksamhet som sysslar med hundslagsmål. Men när en kvinnas finger hittas i en av hundarnas magar ändrar deras arbete inriktning.
Tuesday (18/11)
Sjuan
01:55-02:55

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 11 av 18. En psykiatriker mördas och misstankarna faller på hans fru och patienter. När teamet hittar en misstänkt försöker de bygga ett fall runt den anklagades svåra barndom, men frågan är om det håller i rätten.
Friday (7/11)
Sjuan
02:00-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 6 av 18. Undersökningen av ett trippelmord leder Lupo och Green till en politiker, men när de gräver djupare i fallet inser de att han inte kan vara mördaren.
Thursday (6/11)
Sjuan
02:00-03:00

Law & order

Amerikansk kriminalserie från 2008. Serien handlar om poliser och åklagare i deras arbete med att skipa rättvisa. Den första halvan av avsnittet följer poliserna i jakten på de skyldiga. Därefter visas hur chefsåklagare Jack McCoy och hans team sammanställer bevismaterialet inför rättegången.Del 5 av 18. Två tonåringar hittas ihjälskjutna. Lupo och Green märker snart att de boende i området inte gärna vill berätta vad som hänt.