Var visas De uheldige helte?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
DR1
11:25-12:15

De uheldige helte

En fanatisk eks-nazist, en mystisk statuette af en ørn og en smuk blondine, opsat på at rense sin fars navn. Det er, hvad der venter de velklædte playboys Danny og Brett, hvis glamourøse ferieophold på et fransk luksushotel får en brat afslutning, da et par pistolglade herrer dukker op.
Saturday (26/9)
DR1
10:35-11:25

De uheldige helte

Danny bliver centrum for en eksplosiv forviklingshistorie, da han redder en ulykkesramt pilot ned fra et træ. Med sine sidste kræfter lænker den døende mand sin hemmelige attachemappe til Danny, og snart er den amerikanske charmør målet for alverdens skydegale agenter.
Sunday (20/9)
DR1
11:55-12:45

De uheldige helte

I den gode sags tjeneste lader Brett sig overtale til at spille britisk landsforræder, og snart roder han og Danny sig ud i et livsfarligt spil om international spionage. Kuglerne flyver om ørerne på dem, men heldigvis vrimler spionverdenen også med smukke kvinder, der kan forsøde det hektiske liv en smule.
Sunday (20/9)
DR1
11:05-11:55

De uheldige helte

Roger Moore kommer på dobbeltarbejde, da han - som Brett Sinclair - vender hjem til sin gamle herregård. En gruppe skumle fremmede har besat hans barndomshjem og leder nu efter en skuespiller til rollen som Lord Sinclair. Hvem er mere egnet end lorden selv?
Saturday (19/9)
DR1
11:30-12:20

De uheldige helte

Wilde og Sinclair får spoleret en solrig dag på vandski, da de fisker en barmfager brunette op af det azurblå hav. Pigen er nemlig død, og det ligner langt fra en drukneulykke. Politiet er håbløse, så da pigens veninde - en blond go-go-danserinde - dukker op, bliver der for alvor brug for playboy-duoens talenter.
Saturday (19/9)
DR1
10:40-11:30

De uheldige helte

På den solbeskinnede franske Riviera mødes to forkælede playboys - den durkdrevne amerikaner Danny Wilde og den opblæste engelske Lord Brett Sinclair. De deler en forkærlighed for hurtige fly, biler og - naturligvis - damer, men de kan ikke udstå hinanden.