Var visas Den sorte snog II?

Gamla visningar

Friday (25/9)
DR2
15:30-16:00

Den sorte snog II

Blackadder og lord Melchett bortføres af den onde tyske prins Ludwig. En sand forklædningens mester med planer om at bringe den engelske dronning til fald.
Friday (25/9)
DR2
15:00-15:30

Den sorte snog II

Blackadder har indbudt sin snerpede tante og onkel til middagsselskab i håb om at blive udnævnt til enearving. Uheldigvis er han kommet til at invitere lord Melchett til drikkekonkurrence selv samme aften. De to selskaber må for enhver pris holdes adskilt. Det er lettere sagt end gjort.
Thursday (24/9)
DR2
15:30-16:00

Den sorte snog II

Blackadder er kommet i gæld til biskoppen af Bath & Wells. En kirkens mand, der ikke er til at spøge med, så Blackadder må forsøge at skaffe penge, hvis han vil undgå biskoppens glohede ildrager.
Thursday (24/9)
DR2
15:00-15:30

Den sorte snog II

Hofsnogen lord Edmund Blackadder er jaloux på den store opdagelsesrejsende sir Walter Raleigh, der er vendt hjem fra Den Nye Verden til stor festivitas. Blackadder beslutter selv at hyre et skib og sejle rundt om Kap det Gode Håb for at vinde dronningens beundring. Men med en uduelig kaptajn og ingen besætning kommer turen ikke til at gå helt som planlagt.
Wednesday (23/9)
DR2
15:30-16:00

Den sorte snog II

Den skruppelløse lord Edmund Blackadder, hofsnog og rænkesmed ved dronning Elizabeth I's hof, bliver forfremmet til overbøddel. I sin rationaliseringsiver fremskynder han alle henrettelser. Det volder visse problemer, da hustruen til en af de henrettede får lov til at besøge sin mand...
Wednesday (23/9)
DR2
15:00-15:30

Den sorte snog II

Mød den skruppelløse lord Edmund Blackadder, hofsnog og rænkesmed ved den bramfri og bindegale dronning Elizabeth I's hof. Blackadder forelsker sig i sin nye tjener. Det gør ham temmelig forvirret, måske fordi han ikke ved, at "Bob" i virkeligheden er en ung kvinde forklædt som mand. Blackadder: Rowan Atkinson. Elizabeth I: Miranda Richardson.