När går SVT Forum: Kan skönlitteratur påverka politik och politiker??

Gamla visningar

Tuesday (13/8)
SVT World
05:20-05:50

SVT Forum: Kan skönlitteratur påverka politik och politiker?

Vad läser våra politiker? Vilken roll spelar det de läser för de politiska frågor som de sedan driver? Tre kvinnor som är både politiker och bokläsare samtalar om böcker: Birgitta Ohlsson, folkpartistisk EU-minister, Maria Wetterstrand, tidigare språkrör för Miljöpartiet och Gudrun Schyman, en gång Vänsterpartiets ordförande, nu frontfigur för Feministiskt initiativ.
Monday (12/8)
SVT2
01:05-01:35

SVT Forum: Kan skönlitteratur påverka politik och politiker?

Vad läser våra politiker? Vilken roll spelar det de läser för de politiska frågor som de sedan driver? Tre kvinnor som är både politiker och bokläsare samtalar om böcker: Birgitta Ohlsson, folkpartistisk EU-minister, Maria Wetterstrand, tidigare språkrör för Miljöpartiet och Gudrun Schyman, en gång Vänsterpartiets ordförande, nu frontfigur för Feministiskt initiativ. Från 9/8 i SVT2. Visas i SVT Play.
Saturday (10/8)
SVT2
08:30-09:00

SVT Forum: Kan skönlitteratur påverka politik och politiker?

Vad läser våra politiker? Vilken roll spelar det de läser för de politiska frågor som de sedan driver? Tre kvinnor som är både politiker och bokläsare samtalar om böcker: Birgitta Ohlsson, folkpartistisk EU-minister, Maria Wetterstrand, tidigare språkrör för Miljöpartiet och Gudrun Schyman, en gång Vänsterpartiets ordförande, nu frontfigur för Feministiskt initiativ. Från 9/8 i SVT2. Även i SVT2 11/8. Visas i SVT Play.
Friday (9/8)
SVT2
14:30-15:00

SVT Forum: Kan skönlitteratur påverka politik och politiker?

Vad läser våra politiker? Vilken roll spelar det de läser för de politiska frågor som de sedan driver? Tre kvinnor som är både politiker och bokläsare samtalar om böcker: Birgitta Ohlsson, folkpartistisk EU-minister, Maria Wetterstrand, tidigare språkrör för Miljöpartiet och Gudrun Schyman, en gång Vänsterpartiets ordförande, nu frontfigur för Feministiskt initiativ. Även i SVT2 10/8 och SVT2 11/8. Visas i SVT Play.