När går Portlandia?

Gamla visningar

Tuesday (3/9)
SVT1
12:55-13:20

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 11 av 11. Blackout. Elektriciteten är avstängd i staden Portland till följd av obetalda räkningar som staplats upp på borgmästarens kontor. Peter och Nance har en mystisk gäst på deras Bed and Breakfast. Fred och Carrie samarbetar för att hitta stadens förre detta borgmästare i hopp om att få tillbaka elektriciteten till staden. Från 29/8 i SVT1. HD. Visas i SVT Play.
Thursday (29/8)
SVT1
22:45-23:10

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 11 av 11. Blackout. Elektriciteten är avstängd i staden Portland till följd av obetalda räkningar som staplats upp på borgmästarens kontor. Peter och Nance har en mystisk gäst på deras Bed and Breakfast. Fred och Carrie samarbetar för att hitta stadens förre detta borgmästare i hopp om att få tillbaka elektriciteten till staden. HD. Visas i SVT Play.
Tuesday (27/8)
SVT1
12:40-13:05

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 10 av 11. No-Fo-O-Fo-Bridge. The Rats väljer att flytta ut ur deras nygentrifierade stadsdel. Nyblivna föräldrar läser om barnuppfostran för att testa nya metoder. Gahvin och hans flickvän går på bio. Carrie och Alexandra äter middag tillsammans på restaurang för kanske sista gången. Från 22/8 i SVT1. HD. Visas i SVT Play.
Tuesday (27/8)
SVT1
12:20-12:40

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 9 av 11. Alexandra. Staden Portland översvämmas av konstprojekt. Fred och Carries förhållande kompliceras på grund av rumskamraten Alexandra. Kath och Dave är bekymrade över att The Coyotes stör harmonin i grannskapet. Från 22/8 i SVT1. HD. Visas i SVT Play.
Thursday (22/8)
SVT1
22:25-22:50

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 10 av 11. No-Fo-O-Fo-Bridge. The Rats väljer att flytta ut ur deras nygentrifierade stadsdel. Nyblivna föräldrar läser om barnuppfostran för att testa nya metoder. Gahvin och hans flickvän går på bio. Carrie och Alexandra äter middag tillsammans på restaurang för kanske sista gången. HD. Visas i SVT Play.
Thursday (22/8)
SVT1
22:00-22:25

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 9 av 11. Alexandra. Staden Portland översvämmas av konstprojekt. Fred och Carries förhållande kompliceras på grund av rumskamraten Alexandra. Kath och Dave är bekymrade över att The Coyotes stör harmonin i grannskapet. HD. Visas i SVT Play.
Tuesday (20/8)
SVT1
12:45-13:10

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 8 av 11. Soft opening. Peter och Nance är värdar för sina vänner på smygöppningen av deras Bed & Breakfast men det går inte riktigt som de har tänkt sig. Ett tidningsmagasin hyr in en möbelsnickare till sitt supermanliga tema. Fred tar med sin dejt på en weekend till Italien men de hinner inte se mycket av landet.. Från 15/8 i SVT1. HD. Visas i SVT Play.
Thursday (15/8)
SVT1
22:35-23:00

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 8 av 11. Soft opening. Peter och Nance är värdar för sina vänner på smygöppningen av deras Bed & Breakfast men det går inte riktigt som de har tänkt sig. Ett tidningsmagasin hyr in en möbelsnickare till sitt supermanliga tema. Fred tar med sin dejt på en weekend till Italien men de hinner inte se mycket av landet.. HD. Visas i SVT Play.
Tuesday (13/8)
SVT1
12:25-12:50

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 7 av 11: The Temp. En temporär ersättare för Borgmästaren i Portland, hoppas på att kunna förvandla sitt gig till ett heltidsarbete med hjälp av Fred och Carrie. Kath och Dave kämpar för att hitta en bra sittplats på en restaurang och Joaquins vänner försöker ta reda på orsaken till hans frekventa försvinnanden. Från 8/8 i SVT1. HD. Visas i SVT Play.
Thursday (8/8)
SVT1
22:45-23:10

Portlandia

Amerikansk komediserie av och med Fred Armisen och Carrie Brownstein. Del 7 av 11: The Temp. En temporär ersättare för Borgmästaren i Portland, hoppas på att kunna förvandla sitt gig till ett heltidsarbete med hjälp av Fred och Carrie. Kath och Dave kämpar för att hitta en bra sittplats på en restaurang och Joaquins vänner försöker ta reda på orsaken till hans frekventa försvinnanden. HD. Visas i SVT Play.