När går The Pacific?

Gamla visningar

Friday (10/4)
TV10
00:00-01:10

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Efter den slutliga segern mot Japan återvänder Leckie och Sledge hem. De måste kämpa med omställningen från soldater till civila.
Wednesday (8/4)
TV10
23:45-00:45

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Marinkåren kämpar mot en stenhård japansk styrka på ön Okinawa. Här dör man hellre än att kapitulera och är helt hänsynslös mot civilbefolkningen.
Wednesday (8/4)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Basilone förflyttas till Camp Pendleton där han arbetar direkt med trupperna. Samtidigt hittar Sledge något i soporna som han bestämmer sig för att behålla...
Friday (3/4)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Vatten är en bristvara och den kvävande värmen är plötsligt den största fienden på Peleliu, där Leckie såras och måste evakueras.
Thursday (2/4)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Basilones höga anseende håller honom kvar i Amerika där han säljer krigsobligationer. Leckie återvänder till sitt kompani, medan Sledge återförenas med Phillips i Pavuvu.
Wednesday (1/4)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Efter att ha rest från Melbourne tycks vädret lägga hinder för de hårdnackade soldaterna. Lechie blir svårt sjuk, medan Sledge blir kallad till New Britain.
Tuesday (31/3)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Efter några mödosamma månader i Guadalcanal får de utmattade marinsoldaterna äntligen vila och roa sig i Melbourne. Här är flickorna vänliga och ölen serveras kall.
Friday (27/3)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Basilone och övriga marinsoldater anländer vid Guadalcanal som förstärkning till Leckie mot de överlägsna japanska styrkorna. Basilone spelar en nyckelroll under en nattlig japansk attack.
Thursday (26/3)
TV10
00:00-01:00

The Pacific

Följ med producenterna Steven Spielberg och Tom Hanks i en påkostad serie om andra världskriget - "The Pacific". Liksom föregångaren "Band of brothers" följer vi ett antal amerikanska soldaters öden, men den här gången befinner vi oss i en annan del av kriget, i Stilla havet. Under tio avsnitt får vi följa marinsoldaterna Robert Leckie (James Badge Dale), Eugene Sledge (Joe Mazzello) och John Basilone (Jon Seda) under dramatiska strider på klassiska platser som Guadalcanal och Iwo Jima, och fram till de allierades seger. Serien inleds direkt efter japanernas attack på Pearl Harbor och vi delar sedan soldaternas vardag, bestående av allt från hård krigföring till kärleksäventyr. Robert, Eugene och John hamnar alla i första marindivisionen, "The Old Breed", och därför kommer deras vägar att korsas vid ett par tillfällen under seriens lopp. "The Pacific" är en av de mest påkostade tv-serier som gjorts - varje avsnitt har kostat 20 miljoner dollar och är till stor del baserad på tre verkliga soldaters berättelser. Sergeant John Basilone gör sig redo för en ny strid efter det japanska angreppet mot Pearl Harbor. Samtidigt skickas unga militärer till ett träningsläger.
Monday (23/12)
TV10
22:00-23:05

The Pacific

Vatten är en bristvara och den kvävande värmen är plötsligt den största fienden på Peleliu, där Leckie såras och måste evakueras. Del 6:10