När går Top Model England?

Gamla visningar

Saturday (29/8)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? Det är finaldags och de återstående modellerna fotograferas för sista gången. De två finalisterna kämpar till det yttersta innan en av dem koras till vinnare.
Saturday (22/8)
TV3
06:00-06:55

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? De tre finalisterna måste återskapa några av Elle Macphersons mest legendariska poser när de fotograferas. Vem kommer att skickas hem vid den chockartade utröstningen?
Saturday (15/8)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? De fyra modellernas tävlingsinstinkter kopplas på när de fotograferas i djungeln. Vem kommer att skickas hem vid utröstningen?
Saturday (8/8)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? De fem deltagarna kommer fram till Kuala Lumpar där de möter modeikonen Jimmy Choo och deltar i en danstävling. Vinnaren av veckans fotografering får göra en egen reklamkampanj.
Saturday (1/8)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? Efter en utmaning med Nicky Johnston får en av modellerna hård kritik. De fotograferas sedan med tv-stjärnan George Lamb, och därefter med Londons rugbylag!
Saturday (25/7)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? Flickornas tävlingsinstinkter kopplas på när de fotograferas för sminkmärket Revlon. Vem kommer att skickas hem vid utröstningen?
Saturday (18/7)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? De förväntansfulla modellerna reser till Norge där de står inför en iskall fotografering. Presenteras av Elle Macpherson.
Saturday (11/7)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? Tjejerna utmanas vid inspelningen av såpoperan Hollyoaks. En av deltagarna går överstyr under en utekväll med några av skådespelarna. Det är skräcktema på veckans fotografering.
Saturday (4/7)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? Alexa Dixon möter modellerna och ger dem i uppdrag att sälja hennes smyckeskollektion live på tv. De får sedan 5000 kronor var att spendera på shopping inför sin resa till Spanien.
Saturday (27/6)
TV3
06:00-07:00

Top Model England

TV-serien som är skapad av den världsberömda supermodellen, Tyra Banks, är här i brittisk tappning. Top Model England förvandlar vardagliga flickor till potentiella supermodeller. De tävlande lever och bor tillsammans medan de kämpar om förstaplatsen. Kameror följer varje steg de tar i motgång och medgång och genom de uppgifter de får, som slutligen ska avgöra vem som blir kvar i leken. Vem kommer att bli nästa skönhet som ska pryda de ledande modetidningarnas omslag eller gå mannekäng i Paris och Milano? Flickorna får i uppdrag att posera på modegatan Carnaby Street. Därefter filmas de för Beyonces nya doft "Heat".