När går How To Live With Your Parents?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV3
04:50-05:10

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Polly har kommit igång med att dejta igen och Nathalie hoppas att hennes far också ska hitta någon. Hon tvingar därför Polly att hjälpa Julian att hitta en partner.
Friday (25/9)
TV3
04:50-05:15

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Elaine och Max uppmuntrar Polly att sätta sina egna behov först, som de själva gjorde när Polly var liten, så att hon kan umgås med Scott.
Friday (25/9)
TV3
04:25-04:50

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. När Polly och Julian berättar för Natalie att de inte kommer att åka på campingresa i år, uppfinner hon en fantasimobbare i ett försök att hantera föräldrarnas skilsmässa.
Thursday (24/9)
TV3
04:50-05:15

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Familjen firar sin favorithögtid: Oscarsutdelningen. Polly bjuder in en gammal skolkamrat till den stora ceremonin och försöker att imponera på honom.
Thursday (24/9)
TV3
04:25-04:50

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Polly gör illa ryggen och blir sängliggande medan föräldrarna tar hand om Natalie. Hon hamnar sedan i en obekväm situation när Natalies klasskamrater ber henne att berätta om religion.
Wednesday (23/9)
TV3
04:50-05:10

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Polly lämnar sin oansvarige man och flyttar hem till sina oförutsägbara föräldrar med dottern Natalie. Hon börjar tveksamt att dejta igen och låter föräldrarna se efter dottern för en kväll.
Sunday (22/3)
TV6
06:00-06:20

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Polly ber familjen om hjälp att få in Natalie på ett program för begåvade barn. Samtidigt upptäcker hon att hon själv är ganska så extraordinär.
Saturday (21/3)
TV6
06:00-06:20

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Polly blir omtyckt under Elains födelsedagslunch, vilket får Elaine att känna sig mindre intressant. Polly provspelar för en roll, men inser snart att hennes mor styr hennes framtidsdrömmar.
Sunday (15/3)
TV6
06:00-06:25

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Max blir irriterad på Polly när hon spenderar 600 dollar på hans kreditkort. Elaine tappar bort sina nycklar, men det visar sig att Max hade dem hela tiden.
Saturday (14/3)
TV6
06:00-06:25

How To Live With Your Parents

Polly är en ensamstående mamma som nyligen har skilt sig. Det är en svår övergång, särskilt vad gäller det ekonomiska, så hon bestämmer sig för att flytta in hos sina excentriska föräldrar, tillsammans med dottern Natalie. Men hennes föräldrar, Elaine och Max, har ett helt annat förhållningssätt till livet. Polly strävar efter att vara organiserad och hålla reda på saker medan föräldrarna är mycket mer avspända. Deras olika inställning till barnuppfostran ger ständigt upphov till konflikter. Polly är i själva verket en modern och mycket engagerade förälder som försöker skapa struktur och fasta ramar, medan hennes egna föräldrar ofta improviserar. Pollys exmake, Julian, är dessvärre inte till särskilt stor hjälp, trots hans goda avsikter. Medan Polly tar reda på hur hon ska hantera sin nya livssituation och dysfunktionella familj, lär hon några viktiga saker om sig själv. Polly vill att Natalie ska känna sig hemmastadd på den nya skolan och arrangerar en barnträff. Men till Pollys stora irritation försöker Elaine genast att stjäla showen.