När går Nu eller aldrig?

Gamla visningar

Saturday (11/4)
Sjuan
13:00-15:00

Nu eller aldrig

Amerikansk dramakomedi från 2007. När Carter och Edward träffas på en cancerklinik har de inte lång tid kvar att leva. De bestämmer sig för att göra en lista på vad de skulle vilja göra innan de dör och tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att uppfylla sina drömmar.
Wednesday (24/12)
TV4 Komedi
22:00-23:55

Nu eller aldrig

Amerikansk dramakomedi från 2007. Carter och Cole träffas på en cancerklinik och de har inte lång tid kvar. De bestämmer sig för att göra en lista på vad de skulle vilja göra innan de dör och tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att uppfylla sina drömmar.
Friday (21/11)
TV4 Komedi
22:00-23:55

Nu eller aldrig

Amerikansk dramakomedi från 2007. Carter och Cole träffas på en cancerklinik och de har inte lång tid kvar. De bestämmer sig för att göra en lista på vad de skulle vilja göra innan de dör och tillsammans ger de sig ut på ett äventyr för att uppfylla sina drömmar.
Saturday (1/3)
DR1
08:20-09:20

Nu eller aldrig

Douglas Adams og Mark Carwardine rejste for 20 år siden ud for at studere truede dyrearter. Nu opsøger biologen Mark Carwardine og skuespilleren Stephen Fry præcis de samme steder igen. Her går turen til havet ud for Mexico for at opsøge blåhvalen, det største dyr på Jorden, som engang var på randen af udryddelse. De starter turen med et tæt møde med gråhvaler og sejler med en forsker ud for at tage mål og DNA-prøver af en hvalhaj. Derudover ser de nærmere på Humbolt-blæksprutten, der er begyndt at angribe dykkere, og besøger en ø, hvor forstenede hvalknogler beviser, at hvaler har levet på jorden i rigtig mange år.
Saturday (22/2)
DR1
08:15-09:15

Nu eller aldrig

Douglas Adams og Mark Carwardine rejste for 20 år siden ud for at studere truede dyrearter. Nu opsøger biologen Mark Carwardine og skuespilleren Stephen Fry præcis de samme steder igen. Her rejser de til New Zealand for at møde den særprægede uglepapegøje kakapo, som er verdens eneste papegøje, der ikke kan flyve. Det har den ikke haft brug for, da den i tusinde år har levet uden fjender i New Zealand. Men da kakapoen er truet af udryddelse, har man for at redde den nuværende bestand, anbragt den på to sydlige newzealandske øer, hvor den kan leve og yngle i fred og ro.
Sunday (16/2)
DR1
08:15-09:15

Nu eller aldrig

Douglas Adams og Mark Carwardine rejste for 20 år siden ud for at studere truede dyrearter. Nu opsøger biologen Mark Carwardine og skuespilleren Stephen Fry præcis de samme steder igen. Her går rejsen til de indonesiske øer, blandt andet øen Komodo, der er hjemsted for komodovaranen, der er verdens største nulevende øgleart og det største giftige dyr, der findes. Turen byder på mange spændende oplevelser deriblandt mødet med en giftig havslange, besøg på et skildpadderugeri og dykning blandt små søheste. Men regnskovens udryddelse og efterspørgslen på udsøgte skind og kinesisk medicin er en stor trussel mod de specielle arter, der lever her.
Saturday (15/2)
DR1
08:10-09:10

Nu eller aldrig

Douglas Adams og Mark Carwardine rejste for 20 år siden ud for at studere truede dyrearter. Nu opsøger biologen Mark Carwardine og skuespilleren Stephen Fry præcis de samme steder igen. Her går turen til Madagaskar, i håbet om at få et glimt af en aye-aye. Det er en lemurart, der er så grim, at den siges at bringe død over den, den peger på. Mest kendt er den for sin lange langfinger, som den bruger til at tromme på træerne med for at finde hulrum, og til at trække safter og insekter ud. Øen byder også på mange andre fascinerende dyr og vækster, som kun findes her.
Sunday (9/2)
DR1
08:15-09:15

Nu eller aldrig

Douglas Adams og Mark Carwardine rejste for 20 år siden ud for at studere truede dyrearter. Nu opsøger biologen Mark Carwardine og skuespilleren Stephen Fry præcis de samme steder igen. I Congo gælder det den nordlige underart af det hvide næsehorn. På deres vej besøger de et reservat og en park for at se, hvad der bliver gjort for at redde de dyr, der er truet af krybskytter og krigen i Congo. Da de hører, at det nordlige hvide næsehorn næsten med sikkerhed er uddød i naturen, beslutter de at stoppe søgningen. I stedet deltager de i et dramatisk forsøg på at redde det sorte næsehorn, så det ikke lider samme skæbne.
Saturday (8/2)
DR1
08:15-09:15

Nu eller aldrig

Douglas Adams og Mark Carwardine rejste for 20 år siden ud for at studere truede dyrearter. Nu opsøger biologen Mark Carwardine og skuespilleren Stephen Fry præcis de samme steder igen. De starter med at lede efter en art af søkøer, som lever i flodsystemet i Amazon-området, men de skal vise sig at være svære at finde. På rejsen støder de også på amazondelfinen, en sjælden art af floddelfinen, samt en grøn træboa. Men først da de besøger forskningsinstitutionen INPA, et af de eneste steder i verden hvor søkøer bliver holdt i fangenskab og observeret, ser de den sjældne søko og dens unge. Her får de også muligheden for at følge en søko blive sluppet fri i naturen.
Saturday (10/8)
TV4
22:15-23:30

Nu eller aldrig

Amerikansk dramakomedi från 2007. Carter och Cole träffas på en cancerklinik och de har inte lång tid kvar. De bestämmer sig för att göra en lista på vad de skulle vilja göra innan de dör och tillsammans ger dig sig ut på ett äventyr för uppfylla sina drömmar.