När går Best Ink?

Gamla visningar

Sunday (20/9)
TV6
11:45-12:40

Best Ink

I Best Ink kastar vi ljus över den vilda och rebelliska tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än bläck, nålar och passion till sin hjälp när de utövar sina talanger på mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av tatuerarnas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Varje tatuering berättar en historia - inte bara om personen som bär den, utan även om konstnären som skapade den. Pete Wentz lotsar 14 av USA:s bästa tatuerare genom kniviga utmaningar. I dagens avsnitt skapas konstverk med inspiration från de sju dödssynderna. Gästdomare: Glenn Hetrick.
Saturday (23/5)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. De tre återstående konstnärerna kämpar till det yttersta när deras gamla klienter återvänder. Efter en oväntad eliminering måste finalisterna skapa mästerverk för att vinna tävlingen.
Saturday (16/5)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. De fyra återstående konstnärerna får en utmaning som bedöms av Larry Law från Tattoo Magazine. De måste bita ihop när det visar sig att klienterna består av deras egna familjemedlemmar.
Saturday (9/5)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. De fem återstående konstnärerna måste höja ribban under dagens uppdrag då de skapar en fotorealistisk tatuering. Jason Seiler guidar sedan deltagarna genom en utmaning.
Saturday (2/5)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Konstnärerna skapar tatueringar som bokstavligen kommer till liv, med hjälp av toppmodern animationsteknik. Miya Bailey möter deltagarna vid Universal Studios för en utmaning.
Saturday (25/4)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Joe Capobiancos makabra pinuppor utgör mallen i dagens avsnitt. Konstnärerna måste kämpa till det yttersta för att imponera på honom.
Saturday (18/4)
TV6
12:00-12:55

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Deltagarna är halvvägs genom tävlingen och får i uppdrag att skapa humoristiska tatueringar till sina klienter. Justin Bua är gästdomare.
Saturday (11/4)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Konstnärerna kliver ur sin komfortzon och skapar abstrakta tatueringar för sina musikälskande klienter. Pete Wentz och Sabina Kelley bedömer resultatet.
Saturday (4/4)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. I sin tredje utmaning paras konstnärerna ihop och tatuerar familjemedlemmar som vill minnas en känslosam upplevelse.
Saturday (28/3)
TV6
12:00-13:00

Best Ink

Best Ink är en fängslande realityserie som kastar nytt ljus över den vilda och oförutsägbara tatueringskonsten. De medverkande tatuerarna har ingenting annat än sitt bläck, nålar och passion till hjälp när de utövar sina talanger på levande, mänskliga kroppar. Vi följer med bakom kulisserna och tar del av konstnärernas liv och öden både på jobbet och privat. Deltagarna ställs inför olika utmaningar och uppgifter för att avgöra vem som är värd första pris: 100 000 dollar och ett reportage i den väldsberömda tidskriften Tattoo Magazine. Konstnärerna upptäcker att det finns mer än ett sätt att berätta en historia när de får i uppdrag att tatuera på ett kontroversiellt vis. Artisten Ray J besöker sedan studion.