När går Chasing Liberty?

Gamla visningar

Saturday (22/8)
Kanal 5
17:55-20:00

Chasing Liberty

Anna är presidentens dotter och ständigt omgiven av livvakter som hindrar henne från att ha ett normalt tonårsliv. På besök i Europa smiter Anna från vakterna och beger sig iväg på en resa genom Europa tillsammans med sin nyvunne vän Ben.
Wednesday (27/8)
Kanal 11
21:00-23:05

Chasing Liberty

Anna är presidentens dotter och ständigt omgiven av livvakter som hindrar henne från att ha ett normalt tonårsliv. Allt Anna vill är att bli förälskad och få göra samma saker som sina vänner. På besök i Europa smiter Anna från vakterna och beger sig iväg på en resa genom Europa tillsammans med sin nyvunne vän Ben, men Anna anar inte att Ben bär på en hemlighet som kan förstöra allt. Amerikansk romantisk komedifilm från 2004. Originaltitel: Chasing Liberty.
Wednesday (7/8)
TV8
21:00-23:15

Chasing Liberty

Anna Foster har samma krav och drömmar, som vilken tonåring som helst. Hon vill kunna umgås med sina kompisar, dejta killar och uppleva små romantiska äventyr. Dessvärre är Annas far lika orolig över vad dottern har för sig på fritiden som alla världens fäder. Han har dock resurser att med hjälp av Secret Service-agenter bevaka dottern var hon än befinner sig, eftersom han råkar vara USA:s president.