När går The Finder?

Gamla visningar

Sunday (2/11)
TV3
03:00-03:45

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. En av Isabels vänner ber Walter om hjälp att hitta den som mördade hennes far. Walter söker efter ledtrådar om pappan, som var en hängiven beundrare av motorsport, och hittar snart en koppling till dotterns förväntade arv.
Sunday (26/10)
TV3
02:16-02:55

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. Walter anlitas av en familj för en hitta en försvunnen man, som samtidigt eftersöks av FBI. Leos minnen av sin egen avlidna familj hjälper till med ledtrådar i det mystiska fallet.
Sunday (19/10)
TV3
02:15-03:10

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. För att hjälpa till att rädda ett äktenskap söker Walter efter den före detta kocken i restaurang The Bella Plata. Willa hamnar i ett häftigt bråk och plötsligt är hon tillbaka i fängelse igen.
Sunday (12/10)
TV3
02:10-03:00

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. När den nyligen avlidne artisten J-Strykes nya musik släpps på olagligt vis kontaktar hans advokat Walter för att spåra upp fildelaren. Willa hjälper till med sin hacking-expertis, men medan Walter pusslar ihop ledtrådarna framkommer en mycket komplex historia.
Sunday (5/10)
TV3
02:25-03:20

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. En orkan tvingar in Walter på baren Ends of the Earth med Leo, Willa och Willas övervakare. Han fortsätter dock sitt sökande efter den försvunna high school-flickan. Men det är Isabels besök på skolan som ger ledtrådar till flickans försvinnande, som tycks ha att göra med ett liveshotande brott.
Sunday (28/9)
TV3
02:20-03:10

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. Dr Jack Hodgins från Jeffersonian-institutet ber Walter om hjälp med UFO:n och sin konspirationsteori. Willa och Timo kämpar för att smälta nyheten om deras arrangerade äktenskap.
Sunday (21/9)
TV3
02:10-03:00

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. Walter ombeds hjälpa en trollkarl vars assistent försvunnit under föreställning. Walter och Leo hittar ledtrådar som pekar på en förfalskningsliga med hjälp Special Agent Green. Leo ber Isabel om hjälp att se efter Willa.
Sunday (8/6)
TV3
02:25-03:20

The Finder

Krigsveteranen Walter Sherman blev berömd i sin Iraktrupp för sin imponerande förmåga att spåra fiender, förrädare och vägbomber. Dessvärre hittade Walter en bomb endast några sekunder innan den detonerade. Två månader senare vaknar den hyllade Walter upp ur sin koma och skickas hem, dock inte utan bestående men. Bomben har orsakat en hjärnskada som innebär att han har en extraordinär förmåga att hitta saker. Walter tvingas säga farväl till sin karriär i militären, men hans enastående talang för att kunna spåra vad- och vem som helst sprider sig snabbt till landets maktelit. Hans första uppgift är att hitta den försvunna dottern till en av CIA:s högt uppsatta tjänstemän, och då uppdraget är löst utan problem, stiger efterfrågan på Walters säregna tjänster. Detta spännade kriminaldrama är en spin-off på succéserien Bones. Krigsveteranen Walter Sherman får i uppgift att hitta en av John Fogertys älskade gitarrer och anställs därefter för att söka efter en tonårings försvunne far. Den förlorade familjemedlemen var militärpilot och hans flygplan försvann under mystiska omständigheter efter ett misslyckat uppdrag. Walter ber biträdande policechef Isabel Zambada om insiderinformation som kan leda honom på rätt spår.
Monday (30/9)
TV8
03:25-04:15

The Finder

Walters döende far ber honom att hitta hans första kärlek - Walters mamma. Men den här gången uppstår tillsynes oöverkomliga problem. Skall han lyckas hitta sin mor och lösa det personliga fallet? Del 13:13
Saturday (28/9)
TV8
23:10-00:10

The Finder

Walters döende far ber honom att hitta hans första kärlek - Walters mamma. Men den här gången uppstår tillsynes oöverkomliga problem. Skall han lyckas hitta sin mor och lösa det personliga fallet? Del 13:13