När går Mord i isande kyla?

Gamla visningar

Friday (28/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. En populär tonårsflicka försvinner spårlöst under en kall natt i vintriga Virginia.
Thursday (27/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 7 av 8. Efter en eldsvåda i Wisconsin hittar brandmännen en kvinna och två barns brända kroppar. Bevis pekar på att de bundits fast innan branden startade. Polisen får reda på att kvinnans spädbarn saknas och inleder jakten på de hänsynslösa kidnapparna.
Wednesday (26/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 6 av 8. I vintriga Idaho blir en kvinna nedskjuten vid sin dörr. Polisen hittar patronhylsor och fotspår i snön. De måste undersöka alla ledtrådar för att fånga mördaren.
Tuesday (25/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 5 av 8. En galning dödar människor på nätterna i vintriga Idaho och polisen måste fånga mördaren innan han slår till igen.
Monday (24/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 4 av 8.
Sunday (23/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 3 av 8. I Pittsburgh hittas en ung läkare brutalt mördad i sitt badkar. Medan anhöriga bearbetar sin sorg försöker polisen utarbeta en gärningsmannaprofil på mördaren. De bedömer det troligt att han slår till igen om de inte kan hitta honom i tid.
Saturday (22/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 2 av 8. Morna Brennen försvinner en kväll i småstaden Robbinsdale i Minnesota 1986. Snart börjar hennes kroppsdelar dyka upp tillsammans med kryptiska ledtrådar. Polisen måste lösa gåtorna för att hitta mördaren.
Friday (21/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2015. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 1 av 8. Reprisstart. Ett äkta par försvinner precis innan den årliga julfesten och familjen anar det värsta. Alaskapolisens utredare blir tvungna att förställa sig som maffiamedlemmar för att lösa mysteriet.
Thursday (20/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 6 av 6. Säsongsavslutning. I Colorado mördas en ung flicka och på brottsplatsen finns en blodig tröja med en namnbricka. Polisen fattar snabbt misstankar men dna-resultaten visar att de har fel man.
Wednesday (19/8)
TV4 Fakta
01:00-02:00

Mord i isande kyla

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om fruktansvärda våldsbrott som begåtts på jordens vackraste och mest avlägsna platser. Rovdjuren är inte alltid de farligaste varelserna, ofta är det människan. Anhöriga till brottsoffren, utredare och ibland också förövare berättar om brottsfallen och sina upplevelser.Del 5 av 6. En politisk aktivist och en välkänd gruvarbetare försvinner. Polisen möts av en mängd teorier om vad som kan ha inträffat, allt från att männen blivit kidnappade av utomjordingar till att det rör sig om en konspiration inom regeringen.