När går I studion: Karajan?

Gamla visningar

Tuesday (3/9)
SVT2
23:35-00:30

I studion: Karajan

Musik special Med mycket humor och saknad berättar här ett antal världsartister med Anne-Sophie Mutter i spetsen om Herbert von Karajans eskapader i skivbranschen. Karajan var fast besluten att lämna ett bestående arv av förstklassiga inspelningar till eftervärlden. Och på så sätt själv leva vidare. Precis som vid filminspelningarna skydde han inga medel. Från 31/8 i SVT2. HD. Visas i SVT Play.
Sunday (1/9)
SVT2
16:05-17:00

I studion: Karajan

Musik special Med mycket humor och saknad berättar här ett antal världsartister med Anne-Sophie Mutter i spetsen om Herbert von Karajans eskapader i skivbranschen. Karajan var fast besluten att lämna ett bestående arv av förstklassiga inspelningar till eftervärlden. Och på så sätt själv leva vidare. Precis som vid filminspelningarna skydde han inga medel. Från 31/8 i SVT2. Även i SVT2 3/9. HD. Visas i SVT Play.
Saturday (31/8)
SVT2
19:00-19:55

I studion: Karajan

Musik special Med mycket humor och saknad berättar här ett antal världsartister med Anne-Sophie Mutter i spetsen om Herbert von Karajans eskapader i skivbranschen. Karajan var fast besluten att lämna ett bestående arv av förstklassiga inspelningar till eftervärlden. Och på så sätt själv leva vidare. Precis som vid filminspelningarna skydde han inga medel. Även i SVT2 1/9 och SVT2 3/9. HD. Visas i SVT Play.