När går Ink Master USA?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV6
09:00-10:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje droppe bläck sitta rätt första gången. I Ink Master USA följer vi tio lovande amerikanska tatuerare som alla tävlar om att bli USAs Ink Master. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En mästare. En Ink Master. I första avsnittet tvingas deltagarna tatuera grisar. Döda grisar, upphängda på krokar. Och det är ändå bara början… Ink Master USA med rockstjärnan Dave Navarro som programledare (Red Hot Chili Peppers, Jane´s Addiction), gjorde under våren 2012 tittarsuccé på amerikanska kabelkanalen Spike och den andra säsongen av programmet har precis avslutats. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. Halvnakna kvinnor får tävlingen att hetta till. En olycka drabbar en av deltagarna, vilket hotar hans framtid som tatuerare.
Saturday (19/9)
TV6
09:00-10:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje droppe bläck sitta rätt första gången. I Ink Master USA följer vi tio lovande amerikanska tatuerare som alla tävlar om att bli USAs Ink Master. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En mästare. En Ink Master. I första avsnittet tvingas deltagarna tatuera grisar. Döda grisar, upphängda på krokar. Och det är ändå bara början… Ink Master USA med rockstjärnan Dave Navarro som programledare (Red Hot Chili Peppers, Jane´s Addiction), gjorde under våren 2012 tittarsuccé på amerikanska kabelkanalen Spike och den andra säsongen av programmet har precis avslutats. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. I säsongspremiären samlas 16 av världens bästa tatuerare i ett bårhus där tävlingen drar igång. Kommer de att lyckas skapa konstverk eller duka under för pressen?
Saturday (29/8)
TV6
13:00-14:50

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. De tre finalisterna går upp till kamp i den tuffaste utmaningen hittills. En av dem kommer koras till Ink Master och vinna priset på hundratusen dollar.
Saturday (22/8)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. De sista fyra deltagarna genomlider ett tatueringsmaraton i kampen om en finalplats. I en vansinnig utmaning ska samtliga tatuera en och samma duk på en gång.
Saturday (15/8)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. Deltagarna hedrar arméhjältar ombord flygplanet Intrepid. Oliver bryter samman och levererar en stingande kritik medan domarna är oense om vem som ska röstas ut.
Saturday (8/8)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. Deltagarna blir gråtfärdiga av ögonlockstatuering. De ska också gravera porträtt och ett av dem är av Dave Navarro. Juryn blir gråtfärdig och ännu en deltagare åker ut.
Saturday (25/7)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. Deltagarna byter levande målardukar mot döda och graverar mänskliga skallar. En av tatuerarna förvandlas till ärkefiende och ännu en åker ur tävlingen.
Saturday (18/7)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. Tävlingen blir personlig när deltagarna ska tatuera varandra. Förra årets deltagare återvänder och ska tatueras.
Saturday (11/7)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. En otippad tatuerare vinner flashuppdraget, vänner blir fiender och flera personer går därifrån med misslyckade tatueringar för alltid.
Saturday (4/7)
TV6
13:00-14:00

Ink Master USA

I vanliga talangprogram kan du alltid komma undan med ett misstag. Ful klänning? Sy en ny. Äcklig middag? Laga något annat. Men för utövarna av den ädla och uråldriga tatueringskonsten måste varje bläckdroppe hamna rätt på en gång. I Ink Master USA följer vi ett gäng lovande amerikanska konstnärer som tävlar om att bli USAs och kanske världens skickligaste tatuerare. Mycket står på spel. Hedern. Äran. Ett pris på 100 000 dollar. I varje avsnitt ställs deltagarna inför ett flashuppdrag som ofta är underligt och alltid komplicerat. Därefter ställs tatuerarna mot varandra i en stenhård eliminering med nålarna som enda vapen. En efter en slås de ut tills bara en återstår. En Ink Master. Rockstjärnan Dave Navarro från Red Hot Chili Peppers och Jane´s Addiction är programledare. I juryn hittar vi kända mästertatueraren Oliver Peck och Chris Nunéz, känd från realityserien Miami Ink. Deltagarna gör asiatiska tatueringar och ett avskuret huvud och en stjärttatuering förbryllar domarna. Joshua får en dos av sin egen medicin och ännu en tatuerare röstas ut.