Vilken kanal visar Pretty Little Liars?

Gamla visningar

Sunday (30/8)
TV3
08:25-09:25

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... "A" har länge drivit med Aria, Emily, Hanna och Spencer, men ännu ett spel väntar nu flickorna. Chockerande hemligheter avslöjas i säsongsavslutningen.
Saturday (29/8)
TV3
08:30-09:30

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Alisons rättegång är snart över och utfallet ser ut att bli dystrare än väntat. Åklagaren kallar ett vittne som inte bara får Alison, utan även Mike och flickorna, att framstå i dålig dager.
Friday (28/8)
TV3
09:00-10:00

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Alisons rättegång ska börja och den annars självsäkra Queen Bee är ängslig över vad som ska ske. Vittnesmålen avslöjar inte bara hennes lögner, utan även de lögner som spritts omkring henne.
Thursday (27/8)
TV3
09:00-10:00

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Aria, Emily och Hanna försöker bevisa Alis oskuld, utan att få Mike att se skyldig ut. Ali måste välja mellan att rädda sig själv och att offra en av lögnarna.
Wednesday (26/8)
TV3
09:00-10:00

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... För att Mike ska vara trygg, och för att få ut Ali ur fängelset, måste flickorna kämpa och söka upp information om "A".
Tuesday (25/8)
TV3
09:00-10:00

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Hanna är fast besluten att bekosta skolans terminsavgift utan hjälp, och kämpar för att vinna den lokala skönhetstävlingen. Hon anlitar en expert för att säkerställa en seger.
Monday (24/8)
TV3
09:00-10:00

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Aria hoppas att Andrew ska bli hennes lärare, och Spencer hjälper Jonny med ett nytt projekt. Samtidigt vänder sig Hanna till sin pappa då hon behöver finansiellt stöd.
Sunday (23/8)
TV3
08:30-09:30

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Spencer tillbringar lite tid ihop med Jonny, medan Emily försöker förstå sig på Talia. Mikes beteende gör Aria orolig, och Holbrook återvänder till Rosewood.
Saturday (22/8)
TV3
08:20-09:20

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... Flickorna bryter mot lagen och måste se efter vad som döljer sig inuti behållaren. Men polisen är dem på spåret och gör sig redo att arrestera dem.
Friday (21/8)
TV3
09:00-10:00

Pretty Little Liars

Medan Aria, Emily, Hanna och Spencer är lättade över att Alison och Ezra är hemma och i säkerhet leder upptäckten av två nya lik till att fler frågor kommer upp till ytan. Det dyker också upp otäcka hot från ”A”. Är Alison verkligen ”A”? Eller låtsas ”A” bara att hon är Alison? Ett erkännande som kommer som en överraskning gör att vännerna splittras. Spelet är långt ifrån över... En jakt pågår för att hitta Monas laptop, vilket kan leda till att Spencer och Caleb måste bryta mot Tobys regler. Samtidigt blir Aria distraherad när hon ska bekänna något för Ezra.