När går Gatukonst: Peru?

Gamla visningar

Wednesday (11/9)
Kunskapskanalen
12:00-13:00

Gatukonst: Peru

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 1 av 13. I Perus huvudstad Lima blomstrar gatukonsten som har sina rötter i muralmålningstraditionen. Latinamerikas första festival för gatukonst har etablerats i Lima och kontinentens främsta konstnärer sammanstrålar där. I den lilla byn Sarhua i Anderna lever traditionen från inkafolket att måla folkliga seder och traditioner på små trästycken vidare. Den peruanska resan avslutas i Iquitos nära Amazonas urskogar. Vi får bekanta oss med stilen som kallas "psychotropicale". Från 6/9 i K. Visas i SVT Play.
Monday (9/9)
Kunskapskanalen
22:00-22:55

Gatukonst: Peru

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 1 av 13. I Perus huvudstad Lima blomstrar gatukonsten som har sina rötter i muralmålningstraditionen. Latinamerikas första festival för gatukonst har etablerats i Lima och kontinentens främsta konstnärer sammanstrålar där. I den lilla byn Sarhua i Anderna lever traditionen från inkafolket att måla folkliga seder och traditioner på små trästycken vidare. Den peruanska resan avslutas i Iquitos nära Amazonas urskogar. Vi får bekanta oss med stilen som kallas "psychotropicale". Från 6/9 i K. Även i K 11/9. Visas i SVT Play.
Sunday (8/9)
Kunskapskanalen
09:00-10:00

Gatukonst: Peru

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 1 av 13. I Perus huvudstad Lima blomstrar gatukonsten som har sina rötter i muralmålningstraditionen. Latinamerikas första festival för gatukonst har etablerats i Lima och kontinentens främsta konstnärer sammanstrålar där. I den lilla byn Sarhua i Anderna lever traditionen från inkafolket att måla folkliga seder och traditioner på små trästycken vidare. Den peruanska resan avslutas i Iquitos nära Amazonas urskogar. Vi får bekanta oss med stilen som kallas "psychotropicale". Från 6/9 i K. Även i K 9/9 och K 11/9. Visas i SVT Play.
Friday (6/9)
Kunskapskanalen
20:05-21:00

Gatukonst: Peru

Fransk dokumentärserie från 2012. Julien Malland tar oss med på en resa till världens storstäder där vi möter målare, taggare, skulptörer och tecknare - gatans konstnärer. Del 1 av 13. I Perus huvudstad Lima blomstrar gatukonsten som har sina rötter i muralmålningstraditionen. Latinamerikas första festival för gatukonst har etablerats i Lima och kontinentens främsta konstnärer sammanstrålar där. I den lilla byn Sarhua i Anderna lever traditionen från inkafolket att måla folkliga seder och traditioner på små trästycken vidare. Den peruanska resan avslutas i Iquitos nära Amazonas urskogar. Vi får bekanta oss med stilen som kallas "psychotropicale". Även i K 8/9, K 9/9 och K 11/9. Visas i SVT Play.