Vilken kanal visar Go On?

Gamla visningar

Tuesday (4/8)
TV3
04:55-05:20

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Lauren är full av energi och vill gå vidare efter uppbrottet med Wyatt. Hela gruppen inser att de också vill komma vidare i livet, men att de inte är redo.
Tuesday (4/8)
TV3
04:30-04:55

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Ryan ser saker från ett nytt perspektiv, från insidan av en maskotdräkt. Flickorna firar Laurens möhippa där Ryan hjälper henne att fatta några svåra beslut.
Saturday (1/8)
TV3
05:00-05:25

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Anne parar ihop Ryan med en vacker änka hon träffar på kyrkogården. Yolanda skickas på en kryssning för asiater som är singlar, men killen hon gillar vill ha någon annan.
Tuesday (28/7)
TV3
05:05-05:30

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Ryan försöker att hjälpa Danny och Sonia att bli tillsammans igen, medan de andra försöker att får reda på mer om den mystiska Mister K.
Tuesday (28/7)
TV3
04:40-05:05

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Ryan kastar sig över hasardspel, men spelberoendet, som har plågat honom i det förflutna, kommer snart att vara ett större problem än saknaden av Simone.
Saturday (25/7)
TV3
05:10-05:35

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Ryan kämpar med att ta av sig vigselringen, vilket kan vara ett avgörande steg i hans relation med Simone.
Thursday (23/7)
TV3
05:00-05:25

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Terrell får ett vikariat hos K-BAL, medan Ryan, Simone och herr K åker på meditationsläger.
Tuesday (21/7)
TV3
05:10-05:35

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Lauren varnar Ryan att han inte bör dejta gruppmedlemmar, men fortsätter att uppvakta Simone, trots att hans exfru dyker upp i hans tankar så fort det hettar till mellan dem.
Thursday (16/7)
TV3
05:05-05:30

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Simone kommer tillbaka till terapin och alla är nöjda eftersom de är så förtjusta i henne. Ryan är dock orolig att gängets dynamik kommer att förändras.
Wednesday (15/7)
TV3
04:55-05:20

Go On

Matthew Perry ("Friends," "Mr. Sunshine") spelar Ryan King, en sportprogramledare som nyligen blivit änkling och hoppas kunna återgå till ett normalt liv. Ryans buffelaktige chef, Stephen (John Cho,"Star Trek”) har dock andra planer för Ryan och tvingar honom att gå i gruppterapi för att hantera sin sorg, innan han får fortsätta att arbeta i radio. Den motvillige Ryan är plötsligt medlem i en grupp för ”livsförändring” och möter en rad udda karaktärer som har olika erfarenheter att göra med förlust. Vid sitt första besök övertalar Ryan gruppen att delta i en turnering i sorg, för att ta reda på vem som har genomlevt värst elände. Han är inte intresserad av den helande processen och konflikt uppstår snart mellan honom och gruppledaren Lauren (Laura Benanti, "The Playboy Club"). Väl tillbaka på jobbet inser Ryan emellertid att han inte har kommit över sin sorg och att han faktiskt vill ha stöd från terapigänget. I rollerna ser vi även Tony Award-vinnaren Julie White som Anne, Bill Cobbs (”The Muppets”) som George, samt Suzy Nakamura (”Dodgeball”) som Yolanda. Ryan saknar alla tjejiga saker han brukade få göra med sin fru och blir därför "tjejkompis" med Carrie. Ryan är redo för dejtingmarknaden och bjuder ut Carries kompis.