Vilken kanal visar Sex Education?

Gamla visningar

Friday (10/4)
TV3
03:30-04:15

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Tillsammans med Dr Radha Modgil besöker hon skolor och högskolor i hela landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. Anna går till angrepp mot en av Storbritanniens största kiosker, som skyltar med sina porrtidningar på de lägre hyllorna där barn kan se dem - trots att olika påtryckningsgrupper har kämpat för att de ska ställas på de övre hyllorna. Vi skickar in ett barn med dold kamera, som vandrar omkring i affären och hittar erotiska tidsskrifter i ögonhöjd för barn, i närheten av serietidningarna och bredvid teddybjörnarna. Samtidigt visar Anna vilka framsteg som har gjorts vad gäller olämpliga barnkläder.
Saturday (4/4)
TV3
03:10-04:00

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Tillsammans med Dr Radha Modgil besöker hon skolor och högskolor i hela landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. Anna går till angrepp mot en stor lågpriskedja, vars kläder hon tycker omvandlar barn till sexualiserade "minivuxna". Hon åtar sig samtidigt att kämpa mot affärer som säljer push-up-behåar på barnavdelningen. På annat håll granskar programmet vad barn faktiskt tycker om dessa bh:ar. Vi får även en lektion i anatomi och lär oss hur pojkar utvecklas till män, med hjälp av nakenmodeller i alla åldrar.
Friday (2/1)
TV3
02:35-03:30

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Hon besöker skolor och universitet i landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. En grupp elever från Stockport beger sig på en studieresa och tvingas ta hand om ett spädbarn under en hel dag, för att ta reda på hur det är att vara förälder. Vi möter även en mycket kortväxt 22-årig flicka, som inte anser att storlek har någon betydelse i sängkammaren.
Thursday (1/1)
TV3
02:55-03:55

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Hon besöker skolor och universitet i landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. I dagens avsnitt besöker vi en skola där eleverna får ogenerad undervisning i ämnet "attraktion". De besöker sedan en ungdomsmottagning där de får lära sig om preventivmedel.
Wednesday (31/12)
TV3
02:30-03:20

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Hon besöker skolor och universitet i landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. Programmet besöker en skola i södra London där eleverna undervisas om de olika faserna av en graviditet. De besöker sedan en förlossningsavdelning, där de får lära sig sanningen om själva födseln.
Tuesday (30/12)
TV3
02:35-03:20

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Hon besöker skolor och universitet i landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. I dagens avsnitt lär sig skolbarnen om anatomi, med hjälp av två helnakna familjer. Vi får reda på hur våra gener avgör vad vi får för storlek och form på vissa privata kroppsdelar. Därefter möter vi Nicole och David, ett par som inte har låtit sina funktionshinder stå ivägen för deras aktiva sexliv. Nu väntar de mot alla odds sitt första barn.
Friday (26/12)
TV3
03:50-04:40

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Hon besöker skolor och universitet i landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. Anna Richardsons frågeformulär om människors sexvanor avslöjar hur ofta engelsmän har sex, och vilka delar av landet som genomgår en viss torrperiod. Vi får även reda på hur vanligt det är att använda handbojor i sängkammaren. Därefter möter vi ett synskadat par, som inte har låtit sitt funktionshinder stå ivägen för ett aktivt sexliv.
Thursday (25/12)
TV3
04:20-05:10

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Hon besöker skolor och universitet i landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. Anna Richardson diskuterar pornografi med en grupp föräldrar. Hon visar exempel på vad deras barn ser på internet, och tipsar om vad de kan säga när de pratar om sex med sina döttrar och söner. Vi möter sedan en 21-årig funktionshindrad idrottsman och hans 24-åriga fästmö som lider av en viss skelettsjukdom. Paret berättar att de har ett aktivt och lyckligt sexliv, mot alla odds.
Friday (19/12)
TV3
02:50-03:40

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Tillsammans med Dr Radha Modgil besöker hon skolor och högskolor i hela landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. I dagens specialavsnitt tävlar tjejerna mot killarna för att ta reda på vem som vet mest om sex. Eleverna får sedan lära sig vad som gäller när de har sex för första gången. Vi ser även vilka framsteg som har gjorts vad gäller olämpliga barnkläder.
Friday (19/12)
TV3
02:05-02:50

Sex Education

Storbritannien ligger i topp i sexsstatistiken – av helt fel skäl. Varje år blir 41 000 tonåringar gravida och mer än hälften av alla könssjukdomar drabbar ungdomar i åldrarna 16 till 24. Anna Richardson ger sig återigen ut på korståg för att ge välbehövliga lektioner i sexualkunskap. Tillsammans med Dr Radha Modgil besöker hon skolor och högskolor i hela landet och pratar om allt från tonårsgraviditer, sex för personer med funktionshinder, sexuell hälsa, övervikt, och pensionärssex. Anna granskar tv-kanaler som sänder sexiga och chockerande musikvideor som barn ser i sina hem. Hon ber allmänheten att svara på frågan: är det pop eller porr? Anna går även till angrepp mot musikkanalernas chefer, och visar tittare hur de kan engagera sig, genom att låta klädaffärer, kiosker och musikkanaler veta vad de tycker.