När går På tågtur genom Europa?

Gamla visningar

Tuesday (22/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på sitt tredje tågäventyr runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Den här säsongen besöker han platser som Ryssland, Italien, Portugal, Frankrike och Israel. Michael reser i de edvardianska resenärernas fotspår för att finna en rutt som går från Frankrikes hjärta till landets medelhavskust.
Monday (21/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på sitt tredje tågäventyr runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Den här säsongen besöker han platser som Ryssland, Italien, Portugal, Frankrike och Israel. Michael vågar sig bort från Europa och reser till det heliga landet Israel där han lär sig om religion och dess spridning.
Friday (18/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på sitt tredje tågäventyr runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Den här säsongen besöker han platser som Ryssland, Italien, Portugal, Frankrike och Israel. Michael Portillo utforskar Spanien! Han börjar sin resa i Galicien där han utforskar den eleganta staden La Coruna, en destination som ansetts vara väldigt fashionabel.
Thursday (17/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på sitt tredje tågäventyr runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Den här säsongen besöker han platser som Ryssland, Italien, Portugal, Frankrike och Israel. Med sitt exemplar av Bradshaws guide från 1913 reser Michael djupt in i Centraleuropa för att utforska ett fascinerande land där öst möter väst - Polen.
Wednesday (16/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på sitt tredje tågäventyr runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Den här säsongen besöker han platser som Ryssland, Italien, Portugal, Frankrike och Israel. Michael tar tåget söderut från Neapel på sin väg mot Sicilien. Ombord äter han en typisk italiensk lunch tillsammans med ett brittiskt par, tills hans tåg blir uppslukad av en stor färja!
Tuesday (15/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på sitt tredje tågäventyr runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Den här säsongen besöker han platser som Ryssland, Italien, Portugal, Frankrike och Israel. Michael Portillo reser genom det vidsträckta Ryssland och lär sig att laga dumplings. Han möter också resenärer som kommer att tillbringa upp till 64 timmar på tåget.
Monday (14/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på en andra säsong av tågresor runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Michael Portillos expedition för honom till Frankrikes vackra atlantkust, över gränsen till norra Spanien för att till sist avslutas i den baskiska staden Bilbao.
Friday (11/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på en andra säsong av tågresor runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Michel Portillo följer den resplan som föreslås i Bradshaws guide och finner sig själv bland överväldigande arkitektur i jugendstil i Tjeckiens huvudstad, Prag.
Thursday (10/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på en andra säsong av tågresor runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Michael Portillo börjar sin tur i Danmark, åker genom Sverige och avslutar resan i Norge. Under turens gång undersöker han den fascinerande och mindre kända historien hos dessa tre nationer.
Wednesday (9/9)
Viasat History
06:50-07:50

På tågtur genom Europa

Den brittiska tv-personligheten Michael Portillo ger sig av på en andra säsong av tågresor runt om i Europa. Rustad med George Bradshaws tågguide från 1913 reser han från station till station och besöker de städer och byar som beskrivs i boken. Han följer Bradshaws föreslagna resplan, bor på de hotell som rekommenderas, besöker de attraktioner som föreslås och undersöker lokala traditioner samtidigt som han berättar historien om 1913 års Europa. Michel Portillo reser i edvardiansk tidsanda till norra Tyskland för att uppleva det bästa kulturutbudet som landet har att erbjuda.