Var visas Weeds?

Gamla visningar

Monday (29/12)
TV6
02:45-03:15

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Silas sviker Nancy, samtidigt som Shane gör ett sista försök att förhindra att hon hamnar i fängelse.
Monday (22/12)
TV6
03:05-03:35

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Nancy och Silas bråkar om vem som är ansvarig för deras drogverksamhet. Samtidigt gör Doug sitt bästa för att distrahera en SEC-agent från hans bluff.
Monday (15/12)
TV6
03:10-03:35

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Nancy, Andy och Doug tillbringar en helg i Hamptons där Nancy utforskar nya affärsmöjligheter. Samtidigt försöker Silas att reparera sin relation med Emma.
Monday (8/12)
TV6
02:50-03:15

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Doug genomlider ett ekonomisk bakslag som gör det ännu viktigare att hålla fast vid sin fasad. Shanes inblandning med polisen visar sig ha fler konsekvenser än han trott.
Monday (24/11)
TV6
02:50-03:15

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Nancys tidigare cellkamrat dyker upp och krånglar till saker mellan Nancy och hennes leverantör. Silas och Andyslår sina kloka huvuden ihop över hur man bäst driver en cykelaffär.
Monday (3/11)
TV6
03:15-03:40

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Med hjälp av sin advokat återvänder Nancy till Kalifornien för att fortsätta sin vårdnadstvist mot Jill. Samtidigt ger Shane högskolan ett försök.
Monday (27/10)
TV6
03:15-03:40

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Nancy skaffar sig ett jobb på Dougs kontor och överväger att samarbeta med Silas, medan Andy hamnar i en ny romantisk situation.
Monday (20/10)
TV6
03:15-03:45

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Nancys syster Jill kastar ur sig vissa oväntade nyheter, medan Andy och Shane hittar en plats att bo. Doug erbjuds samtidigt sitt drömjobb på Wall Street.
Saturday (18/10)
TV6
01:55-02:35

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. . Familjen Botwin kommer fram till ett vägskäl, både vad gäller det privata och det professionella. Del 13:13
Monday (13/10)
TV6
03:15-03:40

Weeds

Weeds utspelar sig i den fiktiva förorten Agrestic i Kalifornien. Serien lyfter fram de skamliga små hemligheter som döljer sig bakom välansade gräsmattor och skinande fasader i villaförorterna. Förortsmamman Nancy Botwin har en karriär som förortens marijuana-langare. Några av de bästa kunderna är hennes närmaste grannar. Men trots att hon langar både till kommunalpolitiker och det lokala pokergänget har hon lyckats hålla affärsverksamheten hemlig för sina barn – tills nu. Mary Louise Parker, som bland annat spelat i TV-serien Vita huset, vann en Golden Globe för rollen som Nancy Botwin. I seriens allra första avsnitt har hennes man precis dött av en hjärtattack under en joggingtur. Han lämnar ingen livförsäkring efter sig. För att kunna försörja sina två barn och bo kvar i sitt hus börjar Nancy sälja marijuana till sina grannar. Weeds är en amerikansk komediserie fylld med svart humor. Serien är mycket omskriven och debatterad. En del kritiserar den för att vara drogromantiserande. Medan andra hävdar att serien bara speglar den dubbelmoral som präglar många amerikaners inställning till droger. Nancy kämpar för att skapa sig ett nytt liv i New York, men kastas tillbaka till verkligheten när Andy och Shane knackar på hennes dörr.