Var visas Hamish Macbeth?

Gamla visningar

Tuesday (28/4)
DR1
15:10-16:00

Hamish Macbeth

TV Johns bror Kenneth og den mystiske hypnotisør Ava Grimm har stjålet den skotske kroningssten og bortført TV John. Nu begiver Hamish og Isobel sig ud på en livsfarlig vandretur over bjerge og gennem højmoser for at redde det højtskattede nationale klenodium - og TV John.
Monday (27/4)
DR1
16:00-16:55

Hamish Macbeth

Millionæren McFarquar hjælper TV Johns bror Kenneth med at flygte fra et sydamerikansk fængsel. McFarquar vil have Kenneth til at hjælpe ham med at få fingre i den sagnomspundne skotske kroningssten, der skulle være skjult i nærheden af Lochdubh. Og snart sætter Kenneth kurs mod den lille by, ledsaget af den mystiske hypnotisør Ava Grimm.
Monday (27/4)
DR1
15:10-16:00

Hamish Macbeth

Lochdubh er ved at lade op til den årlige dyst mod nabolandsbyen Dunbracken i den særlige skotske sportsgren shinty. Lochdubh sætter alt ind på at vinde, men både kærligheden, interne stridigheder og ufine tricks truer holdet.
Friday (24/4)
DR1
16:05-16:55

Hamish Macbeth

Den lokale skole bliver delvist ødelagt af en brand. Skolelæreren Esme er chokeret, da hun efterfølgende erfarer, at kommunen planlægger at lukke skolen permanent - og at hendes elskede Rory længe har kendt til planerne. Det vækker stærke følelser i den lille by. Og så synes der tilmed at være en pyroman løs i byen.
Friday (24/4)
DR1
15:15-16:05

Hamish Macbeth

Den unge Frankie Bryce bor nu sammen med sin tante Jean og Lachan Junior i Lochdubh. Da han viser sig at være en ualmindelig talentfuld sanger, øjner landsbyens beboere chancen for endelig at vinde den årlige konkurrence mod nabolandsbyen. Men Frankies jævnaldrende ven Tusker viser sig at være noget af et problembarn, og det bringer sangkonkurrencen i fare.
Thursday (23/4)
DR1
16:05-16:55

Hamish Macbeth

Isobel hjælper sine venner Jean og unge Frankie fra Glasgow med at flygte fra fire skruppelløse gangstertyper. De tre venner søger tilflugt i Lochdubh, men snart dukker gangsterne også op. Kan den lille bys beboere hamle op med den hårdkogte kvartet?
Thursday (23/4)
DR1
15:15-16:05

Hamish Macbeth

Hamish sejler til øen Laggan-Laggan ud for den skotske vestkyst for at holde ferie. Snart bliver han draget ind i et 20 år gammelt mysterium, der har forgiftet forholdet mellem den lille øs beboere. Hvorfor forsøger alle at undgå den katolske præst McPhail og hans protestantiske sparringspartner, Enoch McDuff?
Wednesday (22/4)
DR1
16:05-16:55

Hamish Macbeth

Major Maclean er vendt hjem fra ferie med en eksotisk ung kæreste, men er det majoren eller hans gods, hun er faldet for? Samtidig giver Hamish den som mønsterstrømer, da han får en køn ung kvindelig politielev under sine vinger.
Wednesday (22/4)
DR1
15:15-16:05

Hamish Macbeth

Lochdubhs bedemand bryder sig ikke om sin nevø og forretningspartner Christies grådige indstilling til jobbet, så han overtaler Lachie Junior til at forsøge sig som bedemandsassistent. Samtidig foregår der mystiske ting på byens kirkegård. Rory Campbells tante Bella forsvinder fra sit gravsted dagen efter sin begravelse. Graveren hævder, at Bella er blevet bortført af rumvæsner, men den tror Lochdubhs indbyggere trods alt ikke på.
Tuesday (21/4)
DR1
16:05-16:55

Hamish Macbeth

En tragedie har ramt Lochdubh. Alex er død, og Hamish er i dyb sorg. Han slår sig ned på en lille ø, hvor han planlægger at tage sit eget liv. Der er kun én anden person på øen, nemlig en gammel kvinde, der er fanget med sin fod på en landmine. Hvis hun flytter sin fod, dør hun. Men Hamish har brændt sin båd, så han kan ikke sende bud efter hjælp.