Var visas Dage i haven?

Gamla visningar

Friday (17/7)
DR2
16:06-17:05

Dage i haven

Så er der sæsonfinale i haveprogrammet med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag bliver der slynget honning, en forsømt krydderihylde får nyt liv og John skaber sig en noget speciel have. Nordvision fra Sverige.
Thursday (16/7)
DR2
16:35-17:05

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag skal det blandt andet handle om potager, men også om noget så eksotisk som en sigtelinje, et 'Point of view' ud til det åbne landskab - og så kommer der en gigantisk port. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (15/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag skal det blandt andet handle om hydrokultur, meget funktionelt, men måske ikke helt så pænt, så Pernilla er umiddelbart meget skeptisk, når John forklarer, hvad en stabel plastikrør skal bruges til. Mens de to går i gang med et imponerende anlæg, tager Tareq sig af kikærter og frembringer eventyrlige retter. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (14/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag vil Pernilla og John skabe en stram og enkel haveindgang, der bliver nem at holde. Det er også tid til forskellige situationsrapporter! Nordvision fra Sverige.
Monday (13/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag er der temmelig store ambitioner: Tareq og John vil prøve at sætte et aftryk i menneskehedens historie, og også Pernilla ønsker at blive husket i fremtiden! Nordvision fra Sverige.
Friday (10/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag skal der tales en masse om dyrkning af planter på terrassen, John vil præsentere sit nye kæledyr og Tareq, ja han vil helst tage sig af sin kål. Nordvision fra Sverige.
Thursday (9/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag skal det blandt andet handle om en nyskabende, men noget besværlig spalier, tips til kunstvanding og frø, der er klar til at flytte et nyt sted hen. Nordvision fra Sverige.
Wednesday (8/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag er der total globalisering og forvirring i køkkenhaven! John fortæller om sine yndlingsredskaber, Pernilla arbejder med ståltråd og Tareq laver noget, der let kan forveksles med husmandskost. Nordvision fra Sverige.
Tuesday (7/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor. I dag skal det blandt andet handle om forskellen mellem forårsløg, efterårsløg og sommerløg. Tareq satser på en sjov kartoffel, der egentlig er noget helt andet, mens John prøver at stoppe ukrudtet, før det er for sent. Nordvision fra Sverige.
Monday (6/7)
DR2
16:30-17:00

Dage i haven

Haveprogram med den entusiastiske vært Pernilla Månsson-Colt, den uundværlige gartner John Taylor og kokken Tareq Taylor, der alle lige nu har travlt med forskellige ting: Der skal dyrkes spændende ting i krukker til terrassen, der skal slås lidt græs og Tareq skulle gerne finde noget spiseligt i køkkenhaven, selv om den ser lidt udslukt ud lige nu. Nordvision fra Sverige.