Var visas Spiral II: Narkoens netværk?

Gamla visningar

Saturday (28/9)
DR2
00:05-01:00

Spiral II: Narkoens netværk

Skygget af kommissær Berthauds folk er brødrene Larbis bande taget til Spanien for at hente et stort parti narko. Meget står på spil - ikke mindst for undercover-betjenten Samy, der har vundet brødrenes tillid og er blevet bandens chauffør.
Saturday (21/9)
DR2
00:05-01:00

Spiral II: Narkoens netværk

Samy har infiltreret brødrene Larbis bande, og nu gælder det om at finde af, hvem der forsyner dem med stoffer. Men netop som kommissær Berthaud og hendes folk står foran et afgørende gennembrud, løber holdet ind i uventede problemer.
Saturday (14/9)
DR2
01:50-02:45

Spiral II: Narkoens netværk

Brødrene Larbi tester Samys evner som chauffør. Han består med topkarakter, og dermed har politiet fået en spion i fjendens lejr. Samtidig har drengen Mourad meldt sig som vidne mod Aziz for mordet på pusheren Jacki Meloni. Men kan politiet beskytte ham?
Saturday (7/9)
DR2
00:05-00:55

Spiral II: Narkoens netværk

Kommissær Berthaud arbejder på at optrevle et narkotika-netværk. Nu handler det om at få plantet undercover-betjenten Samy i brødrene Larbis organisation, uden at nogen fatter mistanke. Samtidig er advokaten Joséphine Karlsson for alvor ved at overskride grænsen mellem lovlig og kriminel virksomhed, og netop brødrene Larbi er hendes nye klienter.
Saturday (31/8)
DR2
01:15-02:10

Spiral II: Narkoens netværk

Pusheren Rachid har hængt sig selv i fængslet efter at være blevet voldtaget. Pludselig har kommissær Berthaud mistet sit vigtigste vidne, mens advokaten Joséphine Karlsson må se i øjnene, at hun er medskyldig i en mands død. Samtidig efterforsker Pierre Clément en drabssag, der er så kontroversiel, at den truer hans ambitioner om at stige i graderne.
Friday (23/8)
DR2
23:45-00:35

Spiral II: Narkoens netværk

Kommissær Berthaud arbejder på at optrevle et narkotika-netværk og på at opklare mordet på pusheren Jacki Meloni, der blev brændt ihjel i bagagerummet på en bil. Nu er pusheren Rachid blevet arresteret, men vil han - og tør han - give politiet oplysninger, der kan føre dem til den brutale Aziz?
Saturday (17/8)
DR2
00:10-01:05

Spiral II: Narkoens netværk

Narkohandleren Rachid bliver arresteret, og kommissær Berthaud sætter alt ind på at optrevle netværket bag ham. Samtidig forsøger hun at identificere den ukendte mand, der blev brændt ihjel i bagagerummet på en bil - to sager, der viser sig at være forbundne. Advokaten Joséphine Karlsson bliver testet af den lurvede advokat Szabo. Er hun parat til at smide alle principper over bord for at tjene sin løn?
Saturday (10/8)
DR2
00:10-01:00

Spiral II: Narkoens netværk

En mand bliver låst inde i bagagerummet på en bil. Han tigger og beder for sit liv, men bandelederen Aziz viser ingen nåde, og kort efter går bilen op i flammer. Senere er en 15-årig pige tæt på at dø af en overdosis på skolens toilet. Kommissær Berthaud får til opgave at efterforske begge sager, der fører hende på sporet af narkohandlens blodige netværk.