Var visas Skenet bedrar?

Gamla visningar

Friday (25/9)
Sjuan
21:20-22:00

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 19 av 40. Hyacinth får låna sin systers lantställe över helgen och hon planerar att bjuda dit några väl utvalda gäster till ett tjusigt grillparty. Premiärminister Churchills strategiska planering under andra världskriget bleknar vid jämförelse.
Friday (25/9)
Sjuan
20:35-21:20

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 18 av 40. Nu när Richard har gått i pension planerar Hyacinth flera intressanta aktiviteter, till exempel att leta efter järnålderslämningar på landet. Men hobbyarkeologen Hyacinth får annat att tänka på när hennes syster Rose ännu en gång beter sig skandalöst.
Friday (25/9)
Sjuan
20:00-20:35

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1992. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 17 av 40. Reprisstart. Richard har gått i pension och tanken på att behöva tillbringa ännu mer tid tillsammans med Hyacinth är skrämmande. Frågan är var han ska gömma sig nu för att komma undan sin fru.
Friday (18/9)
Sjuan
21:20-22:00

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 16 av 40. Säsongsavslutning. Hyacinth bestämmer sig för att ta med sin pappa på picknick, men olyckligtvis bestämmer han sig för att ta bilen. Rickard är orolig för bilens väl och ve medan Hyacinth oroar sig både för sin pappa och för matsäckens öde.
Friday (18/9)
Sjuan
20:35-21:20

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 15 av 40. Hyacinth väntar med spänning på leveransen av ett nytt möblemang. Att ett exakt likadant står på det kungliga slottet Sandringham är Hyacinth inte sen med att berätta för alla.
Friday (18/9)
Sjuan
20:00-20:35

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 14 av 40. Hyacinth ingriper när hennes släktingar meddelar att hennes pappa har rymt igen. Denna gång återfinns han storhandlande, utan pengar, på en leksaksavdelning.
Friday (11/9)
Sjuan
21:20-22:00

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 13 av 40. Hyacinth har länge jobbat på att få ordföranden i det lokala operasällskapet, Emmet, att upptäcka hennes sångbegåvning. Nu infinner sig ett perfekt tillfälle.
Friday (11/9)
Sjuan
20:35-21:20

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 12 av 40. Onslow må ha födelsedag bara en gång om året, men det tycker Hyacinth är på tok för ofta.
Friday (11/9)
Sjuan
20:00-20:35

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 11 av 40. Hyacinths problem med de ohyfsade släktingarna avlöser varandra. De verkar göra allt för att förstöra hennes heder och anseende.
Friday (4/9)
Sjuan
21:20-22:00

Skenet bedrar

Brittisk komediserie från 1991. Hyacinth Bucket går hur långt som helst i sin jakt på perfektion och social status. Hon har ett perfekt hus och hennes underdånige man Richard agerar chaufför i deras perfekt skötta bil. Men vad Hyacinth än gör kan hon räkna med att hennes pinsamma familj kommer att ställa till det.Del 10 av 40. Hyacinth drar med sig Richard på en golfweekend. Richard är inte så förtjust i golf men vad spelar det för roll när sporten är tjusig och aristokratisk.