Var visas Medium?

Gamla visningar

Tuesday (6/10)
TV4 Sport
03:05-04:00

Medium

Amerikansk dramaserie från 2009. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Med sin unika förmåga försöker hon hjälpa rättsväsendet samtidigt som hon försöker få ihop vardagen med sin man Joe och deras barn.Del 14 av 19. Allison delar med sig av de drömmar hon haft om seriemördaren som härjar i området till Devalos och Scanlon. Men när hennes nye chef på Lydecker Coporation får veta att hon talat med sina tidigare kollegor förbjuder han henne att dela med sig av sina drömmar till andra.
Tuesday (6/10)
TV4 Sport
02:10-03:05

Medium

Amerikansk dramaserie från 2009. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Med sin unika förmåga försöker hon hjälpa rättsväsendet samtidigt som hon försöker få ihop vardagen med sin man Joe och deras barn.Del 13 av 19. Ett företag visar intresse för att anställa Allison som medium och kontaktar henne. Men Allison plågas av hemska drömmar om en seriemördare som hon misstänker kan finnas mycket närmare polisen än någon annan i utredningen tror.
Friday (25/9)
Sjuan
02:55-03:50

Medium

Amerikansk dramaserie från 2009. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Med sin unika förmåga försöker hon hjälpa rättsväsendet samtidigt som hon försöker få ihop vardagen med sin man Joe och deras barn.Del 4 av 19. Allison vaknar upp vid en motorvägsviadukt och har ingen aning om var hon är och hur hon kom dit. På grund av sin minnesförlust börjar hon oroa sig för att hon kan ha dödat någon med sin bil.
Friday (25/9)
Sjuan
02:00-02:55

Medium

Amerikansk dramaserie från 2009. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Med sin unika förmåga försöker hon hjälpa rättsväsendet samtidigt som hon försöker få ihop vardagen med sin man Joe och deras barn.Del 3 av 19. När Allison jobbar med ett mordfall börjar hon uppvisa ett sällsynt beteende, vilket kan vara nyckeln till lösningen av mordet. Samtidigt utsätter hon sin familj för en stor risk. Joes middagsinbjudan till en kollega ger en oväntad reaktion.
Thursday (24/9)
Sjuan
02:55-03:55

Medium

Amerikansk dramaserie från 2009. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Med sin unika förmåga försöker hon hjälpa rättsväsendet samtidigt som hon försöker få ihop vardagen med sin man Joe och deras barn.Del 2 av 19. Allison drömmer om en ung man som dör på ett sjukhus. Senare drömmer hon att samma man har sex med en kvinna i en bil och av misstag råkar strypa henne. Hon berättar om sin dröm för Scanlon och det dröjer inte länge förrän kvinnan från Allisons dröm hittas mördad.
Thursday (24/9)
Sjuan
02:00-02:55

Medium

Amerikansk dramaserie från 2009. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Med sin unika förmåga försöker hon hjälpa rättsväsendet samtidigt som hon försöker få ihop vardagen med sin man Joe och deras barn.Del 1 av 19. Reprisstart. Devalos vän Gabrielles syster mördades sex månader tidigare och Allison försöker hjälpa till att lösa fallet. Men hon blir inte riktigt klok på sina drömmar när de hela tiden antyder att det är Gabrielles före detta make som är mördaren. Problemet är att han dog två år tidigare.
Friday (5/6)
Sjuan
02:55-03:50

Medium

Amerikansk dramaserie från 2008. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Efter att hennes gåva blev känd för allmänheten fick hon sparken från sitt arbete på åklagarmyndigheten och måste nu hitta ett nytt jobb så att hon kan försörja sin familj.Del 16 av 16. Säsongsavslutning. Allison försöker hjälpa ett par att minska deras oro över att deras drömhus är hemsökt. Det leder till lidande och mord. Samtidigt kämpar Joe med att försöka behålla sin andel i solenergiuppfinningen när Meghan beslutar sig för att sälja sin andel.
Friday (5/6)
Sjuan
02:00-02:55

Medium

Amerikansk dramaserie från 2008. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Efter att hennes gåva blev känd för allmänheten fick hon sparken från sitt arbete på åklagarmyndigheten och måste nu hitta ett nytt jobb så att hon kan försörja sin familj.Del 15 av 16. Scanlon söker upp Allison för hjälp med att lösa mordet på en heroinlangare. Allisons dröm leder henne och Scanlon direkt till den huvudmisstänkte Joey, som är en svårt handikappad man. Men ytterligare en dröm som kan ha ett samband med mordet rör till det för utredningen.
Thursday (4/6)
Sjuan
02:55-03:50

Medium

Amerikansk dramaserie från 2008. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Efter att hennes gåva blev känd för allmänheten fick hon sparken från sitt arbete på åklagarmyndigheten och måste nu hitta ett nytt jobb så att hon kan försörja sin familj.Del 14 av 16. När Allisons bil blir skrotad köper Joe en ny till henne. Men hon börjar genast drömma om bilens hemska förflutna där en kvinna mördats i passagerarsätet.
Thursday (4/6)
Sjuan
02:00-02:55

Medium

Amerikansk dramaserie från 2008. Allison Dubois kan kommunicera med de döda. Hon kan också känna av personer som är sammanlänkande till brott. Efter att hennes gåva blev känd för allmänheten fick hon sparken från sitt arbete på åklagarmyndigheten och måste nu hitta ett nytt jobb så att hon kan försörja sin familj.Del 13 av 16. Allison kämpar med att försöka se sambanden mellan flera dödsfall efter att hon haft en syn där en vän till Scanlon och Lynn dör. Joe måste komma på ett logiskt svar till varför Marie behöver glasögon efter att hon lurat optikern.