Var visas Ghost whisperer?

Gamla visningar

Tuesday (6/10)
TV4 Sport
04:00-05:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 10 av 22. Spöket efter en tonårspojke anklagar en lokal polis för att ha mördat honom. Det får Melinda att tvivla på att pojkens död orsakats av en skateboardolycka som man angett som dödsorsak.
Wednesday (23/9)
Sjuan
03:05-04:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 7 av 22. Jim blir förvånad över sin kollegas reaktion efter ett övernaturligt möte och misstänker att han är inblandad i en students plötsliga försvinnande. Melinda blir orolig när Aiden återigen talar om det som han kallar för skuggorna.
Tuesday (22/9)
Sjuan
03:05-04:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 6 av 22. Den huvudlöse ryttaren från legenden om Sleepy Hollow hemsöker Melinda. När boken om legenden plötsligt dyker upp på Aidens skola blir Melinda orolig för hans säkerhet.
Wednesday (16/9)
Sjuan
03:10-04:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 5 av 22. Melinda hjälper en av Elis patienter som tror att hans systers spöke bevakar honom. Samtidigt är Jim och Melinda oroliga för Aiden som börjat prata om några skinande vänner som inte är spöken.
Tuesday (15/9)
Sjuan
03:10-04:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 4 av 22. En kirurgs spöke hemsöker ett bårhus på grund av ett fel han gjort vid en operation. Melinda försöker hjälpa honom att gå över till den andra sidan.
Wednesday (9/9)
Sjuan
03:10-04:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 3 av 22. När Elis pappa får en hjärtattack samlas hans röriga familj för första gången på länge. Dessutom får Eli träffa sin mamma som varit död i tio år men inte lyckats gå över till andra sidan.
Tuesday (8/9)
TV4
03:10-04:05

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 2 av 22. Melinda utreder ett kedjebrev som cirkulerar mellan invånarna i Grandview. De som bryter kedjan utsätts omedelbart för fara och hon misstänker att det vilar en förbannelse över brevet.
Wednesday (2/9)
Sjuan
04:20-05:10

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2009. Melinda Gordon har en sällsam gåva som gör att hon kan kommunicera med de döda. Hon tvingas därför ta sig an rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar.Del 1 av 22. Reprisstart. Melinda får en son och upptäcker att även han har förmågan att se andar. Men det finns en viktig skillnad i deras förmågor som får stora konsekvenser. Melinda får även kontakt med en kvinna som dött i barnsäng och som är fast besluten att återförenas med sin son.
Tuesday (1/9)
Sjuan
04:20-05:10

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2008. Melindas ovanliga gåva gör att hon blir tvungen att ta på sig rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar. Under den fjärde säsongen drabbas Jim av en tragedi.Del 23 av 23. Säsongsavslutning. Ett överraskande besök från ett spöke får Melinda att oroa sig för sitt ofödda barn.
Wednesday (26/8)
Sjuan
04:20-05:10

Ghost whisperer

Amerikansk dramaserie från 2008. Melindas ovanliga gåva gör att hon blir tvungen att ta på sig rollen som medlare mellan osaliga andar och deras anhöriga. Men det visar sig vara lättare sagt än gjort att ständigt vara närvarande i två parallella världar. Under den fjärde säsongen drabbas Jim av en tragedi.Del 22 av 23. Melinda har fullt upp med att förbereda sitt bröllop samtidigt som hon hjälper en flicka som tror att hon fått besök av vampyrer.