Var visas Leila bakar?

Gamla visningar

Saturday (19/9)
Sjuan
15:30-16:00

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2007. Leila Lindholm bjuder på allt från kokostoppar, chocolate chip brownies och nötpinnar till danskt rågbröd och franska baguetter. Varje program har ett eget tema och man träffar tillverkare ute i landet som brinner för ekologiskt och närodlat. Leila ger också tips på dukning och uppläggning.Del 3 av 10. Leila bakar scones, formfranska på surdeg, kokostoppar, kärleksmums och flera sorters småkakor med samma recept som grund. Dessutom blir det ett reportage om havtornsmarmelad.
Saturday (19/9)
Sjuan
15:00-15:30

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2007. Leila Lindholm bjuder på allt från kokostoppar, chocolate chip brownies och nötpinnar till danskt rågbröd och franska baguetter. Varje program har ett eget tema och man träffar tillverkare ute i landet som brinner för ekologiskt och närodlat. Leila ger också tips på dukning och uppläggning.Del 2 av 10. Temat är Italien och Leila Lindholm bakar biscotti di prato, grissini med rosmarin och det italienska brödet toranto. Hon tillagar också en zabaglione med färska bär och ostkaka. Dessutom blir det ett reportage från Härjedalen där Svante tillverkar italiensk glass av mjölk från sina fjällkor.
Saturday (12/9)
Sjuan
15:30-16:00

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2007. Leila Lindholm bjuder på allt från kokostoppar, chocolate chip brownies och nötpinnar till danskt rågbröd och franska baguetter. Varje program har ett eget tema och man träffar tillverkare ute i landet som brinner för ekologiskt och närodlat. Leila ger också tips på dukning och uppläggning.Del 1 av 10. Reprisstart. Leila Lindholm bakar bullar och det blir bland annat blåbärs- och seglarbullar, kardemummaknyten, samt äppel- och mandelkrans fylld med mandelmassa. Dessutom blir det ett reportage från en 1700-talskvarn där man maler ekologiskt dinkelmjöl.
Friday (7/8)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 10 av 10. Leila Lindholm bjuder på bröllopstema och bakar en bröllopstårta med hallon och vaniljcrème. Det blir också cupcakes med vit chokladglasyr, mörk chokladmousse och katalanska maränghjärtan. Surdegsbagaren David besöker en kvarn som mal mjöl enligt gammal tradition.
Thursday (6/8)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 9 av 10. Leila Lindholm ställer till med bakelsefest lagom till mors dag. Hon bakar budapestrulle med grädde och körsbär och sagolikt goda tarteletter med färska bär. Dessutom bakar hon en helt oemotståndlig eclairbakelse med espressofyllning. Surdegsbagaren David berättar om felsökning vid brödbaket.
Wednesday (5/8)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 8 av 10. Leila Lindholm dukar upp till trädgårdsfest. Hon bakar en rabarber- och jordgubbscobbler med mandelkräm. Det blir också en pannacotta med lakritsmarinerade bär och en toscakaka med persika. Surdegsbagaren David bakar kanelbullar på surdeg.
Tuesday (4/8)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 7 av 10. Leila Lindholm gör egen pasta som hon fyller med bland annat ricottaost och valnötter. Hon lagar också två pastasåser. Dessutom bakar Leila panforte och gör en tiramisu. Surdegsbagaren David tipsar om hur man jäser brödet bäst.
Monday (3/8)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 6 av 10. Leila Lindholm lagar glass och gör en fryst mascarponecheesecake med röda sommarbär, en glassandwich med chocolate chip cookies samt en mangosemifreddo. Dessutom gör hon något så ovanligt som en avokadosorbet med citron. Surdegsbagaren David visar bra hjälpmedel till brödbaket.
Friday (31/7)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 5 av 10. Leila Lindholm bjuder på klassiska bakverk. Hon gör flera sorters munkar, madeleinekakor och en schwarzwaldtårta. Surdegsbagaren David tipsar om hur man gör sitt eget knäckebröd.
Thursday (30/7)
TV4
06:05-06:40

Leila bakar

Svensk matlagningsserie från 2010. Leila Lindholm bakar som mormor gjorde, med riktigt smör och från grunden. Leila delar också med sig av tips om hur man lyckas med bakningen, dukningen och uppläggningen. Hon bjuder på allt från mjuka kakor till sommartårtor och allt med sin egen personliga touch.Del 4 av 10. Leila drömmer sig tillbaka till tiden då hon bodde i USA och bjuder på sina bästa kladdiga amerikanska kakor. Hon bakar cupcakes med smak av kokos, banana creampie med kanderade nötter och kola samt en key limepie. Dessutom visar surdegsbagaren David hur man bäst lyckas med fougasse.