Var visas Up All Night?

Gamla visningar

Friday (7/11)
TV3
04:25-04:50

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Reagan och Chris vill att Amy ska få uppleva snö för första gången, men misslyckas totalt. Samtidigt får Ava hjälp från Scott när hon kämpar med att lägga budget för alla julklapparna.
Thursday (6/11)
TV3
04:25-04:50

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Medan Reagan umgås med sin ex-svägerska, tävlar Connie, Chris och Scott med Scotts ex-svärfar om diverse jobb. Ava tar med sig sin fläkt och familj på en ovanlig rundtur i Hollywood.
Wednesday (5/11)
TV3
04:25-04:50

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Reagan, Chris och Scott reser till Genes och Terrys stuga för att fira deras årliga "familjeolympiad". Reagan åker dock därifrån för att se efter Ava - som till hennes chock har nya vänner.
Tuesday (4/11)
TV3
04:20-04:45

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Chris missar Thanksgiving-firandet hemma med familjen på grund av Reagan, så hon arrangerar en ännu bättre fest. Scott vill fira högtiden med Paul och några andra frånskilda pappor.
Friday (31/10)
TV3
04:15-04:40

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Reagan och Chris inser att det är en månad sedan de senast var ute och festade, och de bestämmer sig för att göra stan osäker tillsammans med Ava och Jerry.
Thursday (30/10)
TV3
04:15-04:40

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Chris återupplever studentlivet när han möter sin tidigare rumskamrat. Reagan hjälper Scott att arrangera en övernattningsfest för sonen och hans vänner.
Wednesday (29/10)
TV3
04:20-04:45

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Reagan och Chris är oroliga över att de har blivit ett "vanligt" par och drar på äventyr för att bevisa motsatsen. Scott hjälper Ava att reda upp sitt liv när hon möter sitt största fan.
Tuesday (28/10)
TV3
04:20-04:45

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. Reagan försöker att vänja sig vid sin nya tillvaro som hemmavarande mor, men hennes nya roll förstör maktbalansen i grannskapet.
Friday (24/10)
TV3
04:25-04:50

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten svarar maken och nyblivna pappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. I rollen som Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga pappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget från Saturday Night Live. I säsongspermiären blir "The Ava Show" avbruten, vilket sätter Reagans och Avas vänskap på prov. Reagan bestämmer sig för att vara hemma med Amy när Chris vill börja jobba igen.
Thursday (23/10)
TV3
04:25-04:50

Up All Night

I Up all night ser vi Christina Applegate i huvudrollen som Reagan, en otroligt modern kvinna. Karriärist, partybrud och nybliven mamma i ett enda blont sönderstressat paket. För marktjänsten i hushållet svarar maken och nyblivna hemmapappan Chris. Släng in en fruktansvärt jobbig chef och addera ett lastbilsflak med sömnbrist. Hur det funkar? Det gör det, naturligtvis, inte alls. Men handen på hjärtat - visst är det kul när det drabbar andra? Som alla småbarnsföräldrar vet, men knappt orkar formulera, så är det där med sömn något du kan glömma när den ljuvliga lilla parveln skrikande dyker upp i ditt liv. Reagan och Chris Brinkley sover allt mindre, och inget blir bättre av att Reagans lika krävande som överkänsliga chef Ava gör sitt bästa för att äta upp det lilla uns ork och förstånd som finns kvar hos den nyblivna mamman. Låter det jobbigt? Det är det. Och såklart väldigt roligt. Inte för Reagan och Chris, måhända. Men som talesättet lyder: jobbigt i serien - skrattfest framför platt-TVn. Fram med popcornskålen! Som den sönderstressade Reagan ser vi Christina Applegate, kanske mest känd som legendariskt korkade Kelly Bundy i Våra värsta år och på senare år som Samantha i komediserien med samma namn. I rollen som den lika taffliga som roliga hemmapappan Chris hittar vi Will Arnett från Saturday Night Live och isdanskomedin Blades Of Glory. Reagans sjukt jobbiga chef spelas av Maya Rudolph som även hon varit långvarig medlem i gänget på Saturday Night Live. Reagan tappar bort sin förlovningsring och vänder sig till Chris äldre släkting för att försöka lösa krisen. Kevin får hjälp av Julian för att försöka vinna tillbaka Ava.