Var visas Sveriges skönaste gårdar?

Gamla visningar

Thursday (22/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 12 av 12. Säsongsavslutning. Det är dags för final på Västerås slott och det står mellan bärodlarna Gunilla och Conny, biodlarna Cicci och Tobias och nötbönderna Fredrik och Susanna. Alla gör sitt yttersta för att imponera på juryn som bedömer smak, ekonomisk potential och unicitet.
Wednesday (21/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 11 av 12. Christian besöker nötbönderna Susanne och Fredrik i Stora Ekeby. De vill visa att med de enklaste delarna kan man göra en gourmetprodukt. Till presentationen bakar de ett glödbröd och gör en syrad blomkålssallad. Christian imponeras av produkten men har lite tips på presentationen.
Tuesday (20/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 10 av 12. Christian beger sig till biodlarna Cicci och Tobias i Snarängstorp. De har utvecklat en produkt av sin honung. Till den lagas det honungsgravad hjortfilé med parmesanflarn. Christian imponeras av honungen men lagar i stället en hjorttartar med picklade kantareller.
Monday (19/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 9 av 12. Christian besöker tre gårdar i Västmanland och först ut är bärodlarna Gunilla och Conny som skapat en ny produkt av sitt bär aronia. Det lagas hjortstek, primörer och palmkål och Christians smaklökar sätts på prov. Han har synpunkter på både produkt och bär och gör en efterrätt i stället.
Friday (16/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 8 av 12. Det är dags för final för gårdarna i Sörmland och det står mellan tomatodlarna Karin och Johan, fårbönderna Kicki och Rolf och grönsaksodlarna Katarina och Erik. Juryn smakar på både produkter och maträtter och granskar gårdarna ut i fingerspetsarna innan de avslöjar vinnaren.
Thursday (15/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 7 av 12. Christian besöker grönsaksodlarna Katarina och Erik som har kommit på ett nytt sätt att förädla sina rödbetor. Christian imponeras av produkten men har en hel del tips när det gäller presentationen.
Wednesday (14/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 6 av 12. Christian beger sig till Båltsnäs och träffar bönderna Kicki och Rolf som har gjort en variant av en traditionell asiatisk produkt på sina gotlandsfår. Till det lagas bland annat en plommonsås och en limedressing. Christian har synpunkter på smak och presentation och ger dem tips till förbättring.
Tuesday (13/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 5 av 12. Christian besöker tre gårdar i Sörmland och först ut är tomatodlarna Karin och Johan. De har kommit på en ny produkt av sina tomater som de presenterar med en modern variant av korv med mos. Christian imponeras av produkten och gillar maträtten men ger dem några tips när det kommer till snabbmat.
Monday (12/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 4 av 12. Det är dags för final i Jämtland och alla samlas på Jamtli i Östersund där de gör upp om ära och pengar. Alla gör sitt yttersta för att imponera på juryn som bedömer smak, ekonomisk potential och unicitet.
Friday (9/1)
TV4
11:00-11:35

Sveriges skönaste gårdar

Svensk underhållningsserie från 2014. Familjer och vänner från gårdar i Sverige tävlar i att ta fram en ny produkt baserad på råvaror som finns på gården. De ska också ta fram ett recept som innehåller råvarorna. Juryn med Carl-Jan Granqvist i spetsen bedömer sedan produkten. Programledare: Caroline Norrby.Del 3 av 12. Christian besöker nässelentusiasten Astrid och hennes barnbarn William i Häggenås. De har skapat en produkt utifrån brännässlor och till den lagas en löjromstårta. Christian imponeras av produkten men ger tips om smak och form och lagar potatiscreme och syrad lök för att höja presentationen.