Var visas Mörka sinnen?

Gamla visningar

Saturday (11/7)
TV4 Fakta
03:00-04:00

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 6 av 6. Säsongsavslutning. Författaren M William Phelps granskar de så kallade Aurora-morden som ägde rum i Arapahoe County mellan 1979 och 1987. Fyra unga kvinnor mördades och deras kroppar lämnades i olika poser.
Friday (10/7)
TV4 Fakta
03:00-04:00

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 5 av 6. Utredaren Jackie Nichols arbetar åt sheriffen i Asotin County och intresserar sig för flera mord som ägde rum i området för 30 år sedan. Alla mord har kopplats till samme man men polisen saknar bevismaterial mot honom. Mannen har till och med deltagit i sökandet efter ett av offren.
Thursday (9/7)
TV4 Fakta
03:00-04:00

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 4 av 6. Två tonåringar angrips på en strand i augusti 1978. Femtonåriga Barbara Nantais blir mördad och hennes pojkvän Jim Alt svårt skadad. Författaren M William Phelps och kriminalprofileraren John Kelly granskar fallet och undrar om det finns ett samband med ett annat mord på samma plats sex år senare.
Wednesday (8/7)
TV4 Fakta
03:00-04:00

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 3 av 6. År 2011 hittas en naken kvinna mördad på Long Island, men det är bara början på en rad mord. Jakten på ledtrådar för att stoppa seriemördaren tar fart.
Tuesday (7/7)
TV4 Fakta
03:00-04:00

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 2 av 6. Den amerikanske seriemördaren Israel Keyes var noggrann när han gömde sina offer, vilket har gjort uppgiften att hitta dem till en mardröm. Han begick självmord i fängelset i december 2012 när han var 34 år gammal, men lämnade efter sig en rad olösta gåtor.
Monday (6/7)
TV4 Fakta
03:00-04:05

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2014. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 1 av 6. Säsongsstart. Den amerikanske seriemördaren Israel Keyes var noggrann när han gömde sina offer, vilket har gjort uppgiften att hitta dem till en mardröm. Han begick självmord i fängelset i december 2012 när han var 34 år gammal, men lämnade efter sig en rad olösta gåtor.
Sunday (5/7)
TV4 Fakta
03:00-04:05

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 8 av 8. Säsongsavslutning. Över 30 unga kvinnor har försvunnit på Highway 16 i Kanada under 30 års tid. Phelps och Kelly frågar sig om en eller flera seriemördare kan vara inblandade.
Saturday (4/7)
TV4 Fakta
03:00-04:05

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 7 av 8. Fyra unga par attackeras när de sitter i sina bilar och Phelps och Kelly undersöker om det kan röra sig om en seriemördare.
Friday (3/7)
TV4 Fakta
03:00-04:05

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 6 av 8. William Phelps och John Kelly tittar på ett olöst fall där två kvinnor skjutits till döds vid ett köpcentrum i Florida år 2007. De frågar sig om det var ett rån som gick fel eller om det kan handla om en seriemördare.
Thursday (2/7)
TV4 Fakta
03:00-04:05

Mörka sinnen

Amerikansk dokumentärserie från 2013. Om olösta mord som kan ha begåtts av seriemördare. Kriminalromanförfattaren M. William Phelps och kriminologen John Kelly tar hjälp av en livstidsdömd seriemördare i jakten på svar. Den dömde mördarens erfarenheter ger dem nya infallsvinklar i fråga om vilka motiv mördarna kan ha haft.Del 5 av 8. På motorvägen I-70 färdas dagligen tusentals människor. Under 1992 färdades där också en seriemördare som dödade sex offer i fem olika delstater. Utredarna hoppas kunna lösa fallet med hjälp av en kvinna som kan ha överlevt motorvägsmördaren.