Var visas Onda ting till salu?

Gamla visningar

Monday (26/1)
TV4 Fakta
08:00-08:30

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 13 av 13. Säsongsavslutning. Steve Santini köper ett metalliskt päronformat tortyrinstrument. Tortyrexperten Mark Donnelly förklarar att redskapet ska stoppas in i en av offrets kroppsöppningar och sedan expanderas tack vare en vev.
Sunday (25/1)
TV4 Fakta
08:30-09:00

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 12 av 13. Steve Santini köper en avrättningsyxa av en samlarkollega. Smeden Thak uppskattar att den är minst 300 år gammal och antagligen kommer från England, så Steve hoppas att den använts till att hugga halsen av illa beryktade kungligheter.
Sunday (25/1)
TV4 Fakta
08:00-08:30

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 11 av 13. Steve Santini köper vad han tror är ett bälte från ett harem i ottomanska riket, men efter ett samtal med en turkisk historieprofessor blir han besviken. Det visar sig dock vara en dyrbar del av antik hästrustning.
Saturday (24/1)
TV4 Fakta
08:30-09:00

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 10 av 13. Steve Santini köper ett kyskhetsbälte som han tror är medeltida men visar sig vara massproducerat på 1800-talet. Hans vän Wayne erbjuder att sälja honom en kniv som kan ha tillhört Jack Uppskäraren och Steve söker upp sin vän Tamarra så att hon kan använda sina psykiska förmågor på den.
Saturday (24/1)
TV4 Fakta
08:00-08:30

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 9 av 13. Antiksamlaren Steve Santini köper ett par järnstövlar som använts som tortyrredskap. Bob Kotsopoulos, som samlar på handklovar, hittar ett par bojor som använts av Gestapo.
Friday (23/1)
TV4 Fakta
08:30-09:00

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 8 av 13. Antiksamlaren Steve Santini tror sig ha köpt en gammal bödelshätta, men en läderexpert förklarar att det antagligen rör sig om en gammal foderpåse som modifierats. Steve är besviken men tröstar sig med att ha upphittat ben från ett medeltida tortyroffer.
Friday (23/1)
TV4 Fakta
08:00-08:30

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 7 av 13. En auktionsförrättare ber antiksamlaren Steve Santini att fastställa äktheten på en munkorg som förr i tiden använts till att förnedra kvinnor. Steve hittar också ett gammalt svärd som en vapenexpert förklarar tillhört en bödel.
Thursday (22/1)
TV4 Fakta
08:30-09:00

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 6 av 13. Antiksamlaren Steve Santinis kollega Stef har köpt vad hon hoppas är en del av luftskeppet Hindenburg som störtade i New Jersey 1937. Steve är skeptisk till fyndet och anlitar några experter för att granska föremålet.
Thursday (22/1)
TV4 Fakta
08:00-08:30

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 5 av 13. Antiksamlaren Steve Santini påträffar ett par fjättrar som sägs komma från Bamberg, en anstalt i Tyskland som specialkonstruerades för att fängsla kvinnor som var anklagade för häxeri på 1600-talet.
Wednesday (21/1)
TV4 Fakta
08:25-08:55

Onda ting till salu

Amerikansk dokumentärserie från 2011. Steve Santini har en annorlunda samling av föremål. Han köper upp ting som påstås vara besatta eller hemsökta och undersöker dem för att avgöra om de verkligen är övernaturliga. Bland annat köper Steve en stol från Titanic och Jack Uppskärarens kniv.Del 4 av 13. Antiksamlaren Steve Santini köper en niosvansad katt av en pensionerad dominatrix som hävdar att den användes i en brittisk straffkoloni på 1800-talet. Med hjälp av en rättsläkare och en pisksamlare hoppas Steve kunna fastställa objektets äkthet.