Var visas Speeders?

Gamla visningar

Sunday (8/6)
TV6
09:30-10:00

Speeders

Kom med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. Korporal Moschetto trasslas in i ett bråk mellan en fortkörande lantbrukare, och hans bäste vän: en kyckling vid namn Buddy. Sedan pressas den godmodige polisen Olson till sin bristningsgräns av en arg sekreterare som måste skynda till jobbet. Konstapel Hagopian ger böter till en oförsiktig fotgängare.
Sunday (8/6)
TV6
09:00-09:30

Speeders

Kom med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. Korporal Moschetto får mer än nog att göra när han stoppar en bil full av fnittriga tjejer, som är på väg till en raffig fest. Sedan griper poliskonstapel Tony White en knäpp uppfinnare som kör bil med hjälp av sin "läskhjälm". Slutligen kallas Steinert in för att ta ett alkoholutandningsprov på en okontrollerbar fylltratt.
Saturday (7/6)
TV6
09:30-10:00

Speeders

Kom med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. I dagens avsnitt grips två personer som arbetar i bar. En poliskonstapel tar därefter fast sin mors kamrat i trafiken. Slutligen leder en högoktanig biljakt till trubbel för lagbrytarna i fordonet.
Saturday (7/6)
TV6
09:00-09:30

Speeders

Kom med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. I dagens avsnitt har två tonåringar bestämt sig för att ficklampor fungerar minst lika bra som framlyktor. Därefter stoppas ett underligt fotbollsfan. Slutligen griper polisen några kanadensare.
Friday (6/6)
TV6
17:30-18:00

Speeders

Sitt med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. En "fin flicka" visar upp sina tatueringar i New Jersey. Sedan försöker en servitris att muta polisen genom att erbjuda rabatt på pizza i Californien. Slutligen får en polisstyrka i Maryland slita hund.
Friday (6/6)
TV6
17:00-17:30

Speeders

Sitt med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. I detta avsnitt inträffar en incident som involverar marijuana i Beverly Hills. Sedan blir två tanter irriterade när det visar sig att deras framlykta är utbränd. Slutligen tar polisen fast en person som specialiserar sig på krut.
Sunday (1/6)
TV6
09:30-10:00

Speeders

Kom med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. Polisen tar fast en förare som försöker att hjälpa sin äldre släkting. Därefter stoppas en taxichaufför som berättar om vad som brukar försiggå i hans baksäte. Slutligen grips en mycket pratsam förare.
Sunday (1/6)
TV6
09:00-09:30

Speeders

Kom med i framsätet när polisen beger sig ut på jakt efter lagbrytare i trafiken. Denna serie vänder kameran mot de bilister som först deltar i vansinniga fortförningar och sedan hittar på de mest bisarra ursäkter för att försvara sitt vårdslösa beteende. Orozco griper en rimmande rappare på stadens gator. Därefter stoppar polisen en förare som får en enkelbiljett till fängelset. Slutligen tas en av American Idols anställda fast i trafiken.
Saturday (1/2)
TV10
10:35-11:05

Speeders

En motorcyklist stannas av polisen eftersom han kör en motorcykel som tillhör hans äkta hälft. Sedan tar ordningsmakten fast en tonåring som får dåliga betyg under en utfrågning om Barry Manilow. Slutligen skyller en fortkörare på sin ryska bakgrund när han tas fast i trafiken. Del 1:13
Saturday (1/2)
TV6
09:30-10:00

Speeders

Korpral White griper en förvirrad, vinglig kvinna som påstor att hon har druckit för mycket sushi. Det är fredag den trettonde i Akron, och en fortkörare som stoppas önskar nog att han hade tagit med sig sin lyckoamulett för att skydda sig mot Laughlins vrede. Slutligen grips ett par i Maryland med byxorna nere. Del 13:13