Var visas Amazing race?

Gamla visningar

Saturday (19/9)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Det är dags för säsongsavslutningen och de kvarvarande lagen kämpar till sin yttersta gräns. Men vilka två deltagare kommer att kamma hem prispengarna?
Saturday (12/9)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Finalen närmar sig med stormsteg och de fyra återstående lagen reser från till Tokyo. Nu måste de utföra ett utmanande uppdrag, medan spänningen stiger inför slutspurten i Alaska.
Saturday (5/9)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. De fyra lagen tvingas äta en kungskobra och kaos uppstår när de kokar ägg på den indonesiska landsbygden. Två lag går vilse i en labyrint av te - och några deltagare har en dålig hårdag.
Saturday (29/8)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Deltagarna reser till Bandung i Indonesien och två lag kämpar efter att ha missat tåget. De får se områdets djurliv innan rivaliteten återuppväckas i en utmaning som kräver musikbegåvning.
Saturday (22/8)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Deltagarna kämpar vidare i Förenade Arabemiraten, där de hamnar öga mot öga med ett berömt djur under en skönhetstävling för kameler. Två av lagen ältar tidigare händelser under en utmaning.
Saturday (15/8)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Lagen flyger till Förenade Arabemiraten, där ett svårt uppdrag driver några av deltagarna till bristningsgränsen. De måste utmana sina rädslor - eller tvingas lämna tävlingen.
Saturday (8/8)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Äventyret fortsätter efter en tågresa till Wien där vädret förpestar tillvaron för ett av lagen. De provsjunger för en gosskör och därefter utbryter ett bråk om en stulen taxi.
Saturday (1/8)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. De åtta lagen kämpar sig mot Gdansk i Polen där några av deltagarna genast åker vilse och halkar efter i tävlingen. Samtidigt uppstår drama mellan två av lagen under en utmaning.
Saturday (25/7)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. De kvarvarande deltagarna reser norr om polcirkeln där några misstag - och några norska fiskhuvuden - får vissa lag att tappa ledningen.
Saturday (18/7)
TV6
10:00-11:00

Amazing Race

Amazing Race är en Emmy-belönad äventyrsserie som presenteras av Phil Keoghan. Tävlingen har 11 lag som vardera består av två medlemmar. Dessa lag beger sig ut på en actionspäckad resa till världens alla hörn. Vid varje destination tävlar de mot varandra i en rad utmaningar, en del mentala och andra fysiska, och endast när uppgifterna är utförda får de veta vart resan ska bära av härnäst. I varje avsnitt blir ett av paren hemskickat. Vi hemma i tv-soffan får oss inspirerande inblick i olika kulturer utan att lämna vardagsrummet. De som anländer först till slutdestinationen vinner en miljon amerikanska dollar. Deltagarna får i uppdrag att flyga till Lissabon i Portugal. Två av teamen tar täten medan de andra bråkar om platserna på ett flygplans väntelista. Förseningar drabbar ett av lagen hårt.