Var visas Fear Factor USA?

Gamla visningar

Saturday (26/9)
TV6
11:00-12:10

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Nio par tävlar om en miljon dollar. Tre av dem är gifta, tre är förlovade och tre har nyligen träffats. .
Saturday (19/9)
TV6
11:00-12:20

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. I det här avsnittet får vi se en rad tvåmannalag bestående av föräldrar och deras barn tävla mot varandra.
Saturday (12/9)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Deltagarna blir instängda i en osynlig kroppspåse innan de tvingas flytta på en massa otäcka insekter och klättra upp på en snurrande vägg.
Saturday (5/9)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Detta avsnitt innehåller extrema helikoptermanövrer, trimmade lastbilar och en uppfriskande kodryck!
Saturday (29/8)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Fröken USA-kandidaterna Vanessa Bissanti (New Hampshire), Jaclyn Nesheiwat (New York), Tara Darby (Alabama), Carolyn Jennings (West Virginia), Kyla Dickerson (Utah) och Stacey Lee (Michigan) tacklar sina värsta mardrömmar.
Saturday (22/8)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Fotomodellerna Danushka Lysek, Teresa Lin, Tanya Byers, Louise Yorath, Angela Young och Tynisa Fuentes stiftar närmare bekantskap med en alligator!
Saturday (15/8)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Syskon tävlar om 50 000 dollar och en resa till Bahamas!
Saturday (8/8)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Teamen är fortfarande i Las Vegas och den här gången får de jumpa mellan svävande bilar, hämta flaggor i en pool och spela ett annorlunda blackjack-spel. .
Saturday (1/8)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. Teamen befinner sig i Las Vegas, där de får krypa på en stång, simma med pirajor och spela ett synnerligen oaptitligt roulettespel. .
Saturday (25/7)
TV6
11:00-12:00

Fear Factor USA

Skulle du våga förverkliga dina mardrömmar? I varje avsnitt av den här nya serien får vi möta sex modiga män och kvinnor som är redo att tackla några av människans värsta fobier i en rad svindlande och äcklande uppdrag. Om de misslyckas eller vägrar att fullgöra ett uppdrag blir de omedelbart diskvalificerade och går miste om chansen att vinna $50 000. De medverkande får flytta flaggor, inta en fasansfull lunch och styra ett fordon under en lastbil som färdas i hög hastighet.